Mila Kunis (37) potpuno se transformisala za ulogu Moli, 31-godišnje zavisnice koju tumači u filmu "Four Good Days".

I zaista, ovako podbula, sa tamnim podočnjacima, plavom, kako kažemo "spaljenom" kosom, teško da bi iko mogao da prepozna slatkicu iz "Veselih sedamdesetih". Međutim, Mila je odavno uplovila u ozbiljne glumačke vode i kako je i sama priznala u brojunim intervjuima, konačno uživa što dobija i zahtevnije uloge, u kojima ne mora da bude "seksi i zavodljiva". 

Film prati borbu Moli da spase život i pobegne iz pakla droge, a premijeru je imao u Film je na "Sundance" festivalu. Inače, režiser je Rodrigo Garsija, a sama priča bazirana je na istinitoj priči dobitnika Pulicera, Elija Saslova.

Film će biti u bioskopima krajem aprila, a po onome što se do sada može videti, publika je impresionirana transformacijom Mile Kunis.

Mila je inače početkom godine bila u centru pažnje tabloida zbog glasina da se razvodi od Eštona Kučera. To im svakako nije prvi put, a ovog puta glasina o razvodu potiče zbog vesti da slavni holivudski par prodaje vilu u Los Anđelesu.

mila kunis i ešton kučer
- / Backgrid USA / Profimedia 

Američki tabloidi pisali su da se Mila i Ešton neće zajedno useliti u novi stan koji je u izgradnji, a govorkalo se i o tome koliko bi ih koštao razvod - čak 315 miliona dolara.

"Woman’s Day" je još u oktobru pisao da se Mila i Ešton razvode jer ne mogu da izdrže da budu non stop zajedno u karantinu, pa da sasvim sigurno neće slaviti šestu godišnjicu braka. U prilog tome, navedena su i njegova neverstva iz braka sa Demi Mur. Međutim, po svoj prilici, vest ni ovoga puta nije bila istinita.

Ukoliko želite da vidite kako Mila izgleda u ovoj ulozi, pogledajte oficijelni trejler: