Neki su baš rođeni pod srećnom zvezdom. U prilog tome ide i priča mlade influenserke Sefron Druit Barlou, koja je jednom prilikom izjavila, da zna da se većina ljudi preznojava pre nego što provere stanje na računu, ali da se ona preznojava samo u jednom slučaju - kad je na računu manje od milion.

Ukoliko se pitate ko je uopšte ova devojka, Sefron (21), je u javnosti postala poznata kao prvo dete gej parau istoriji Britanije. U pitanju su multimilioneri Beri i Toni Druit Barlou. Šefron kaže da se ona nervira samo ako vidi da na računu ima manje od milion dolara.

Ova devojka od rođenja živi pod lupom javnosti, a njeni očevi nisu krili da su rešili da je potpuno razmaze. Tako bi vam se od njenog "skromnog" džeparca zavrtelo u glavi. Naime, dobijala je samo 5.000 dolara za "osnovne stvari", a uz to je raspolagala kreditnom karticom bez limita ukoliko poželi bilo šta dodatno.

Sefi, kako sebe zove, otkrila je da je većinu toga uvek trošila na dizajnerske komade i tretmane nege. Sada, kada i sama ima svoju kozmetičku liniju proizvoda, nema džeparac. Ipak, naravno da joj umnogome pomaže to što joj je jedan od njenih očeva, Toni, dao čak 15 miliona dolara, da joj pomogne da pokrene posao.

Međutim, ako ste mislili da će se sad, kad zarađuje sopstveni novac smiriti i biti racionalnija u trošenju, nažalost, to ovde nije slučaj. Sefi kaže da svakako nije smanjila trošenje otkad nema džeparca.

- Nije baš umesno da kažem koliko tačno imam novca, ali imam mnogo. Padam u krizu samo ako vidim da imam manje od milion dolara. Ne smem da imam manje od miliona, plakaću, priča ova devojka.

Kaže i da joj malo nedostaju vremena kada je živela od džeparca.

- Uđem u radnju i za par minuta potrošim 10.000 dolara. Tek tako, bez razmišljanja. Mogla sam da kupim šta god želim, roditelji mi nikad ništa nisu branili. I dalje imam tu karticu bez limita, ali koristiću je samo u slučaju nužde, kaže ona, i dodaje da i njena braća Aspen (21), Orlando (17) i blizanci Dalas i Džasper (11) imaju po takvu istu kreditnu karticu. Prvobitni plan bio je da je imaju samo za potpuno nepredviđene okolnosti, ali svi ponekad troše hira radi.

- Tata Toni mi je stalno zamerao da previše trošim, tatu Berija to nije brinulo. U svakom slučaju, novca imamo koliko želimo, zašto ga ne bih trošila? Uglavnom trošim na odeću, izlaske na VIP mesta i luksuzna putovanja. Dok nije bilo pandemije, slala sam avion širom sveta po svoje prijatelje, da izađemo zajedno. Naravno, sve ja plaćam. Odgajana sam tako da su me naučili da uvek najbogatiji u društvu plaća račun. Nekada sam ja najbogatija u društvu, nekad neko drugi. Kad neko drugi ima više para od mene, plaća on, kaže Sefron.

Ona priča i da je u takvom društvu važno istaći da imate novca, zato se svi hvataju za račun i ostavljaju ogromne napojnice.

- Jedne godine smo bili u Hrvatskoj, radili smo na emisiji "Ispod palube".Ostavila sam napojnicu od 15.000 dolara, rekla je na kraju ova devojka, te se čini da je život zaista nekome majka, a drugome maćeha, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Sefron Druit Barlou je prvo dete gej para u Britaniji, a poznata je po raskalašnom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!