Ukoliko ste mislili da su holivudske zvezde pošteđene prozivki na račun izgleda - grdno se varate. Zapravo, i oni, kao i svi mi "obični smrtnici" trpe ogroman pritisak da izgledaju savršeno, a ukoliko se, ne daj bože, i nađe neki višak, bora, strija... dobra strana običnih ljudi koji se ne bave javnim poslom, je i to što o njihovim manama neće pisati svi svetski mediji, kao što je to slučaj sa gorepomenutim selebritijima. 
Upravo ovako nešto, na svojoj koži osetio je glumac Džonah Hil, koji je zbog kompleksa koji su mu nabili novinari, prestao da voli svoje telo, a skidanje u javnosti, poput na bazenu ili plaži mu je postalo gotovo nezamislivo. Sve do sad!

Kada su ga paparaci uslikali poslednji put, fotografije su osvanule u svim novinama, a na poznatog glumca se posebno ostrvio Daily Mail koji ga je oštro prozvao zbog izgleda. 
Ali, ovog puta Džonah više nije želeo više da čuti, pa je na svom profilu podelio naslovnicu novina i oštro odgovorio novinarima.

"Mislim da nikada nisam skinuo košulju u bazenu dok nisam napunio nekih 35 godina, čak ni pred porodicom i prijateljima. Verovatno bi se to desilo i ranije da moju dečiju nesigurnost nisu pogoršale godine javnog ismevanja mog tela od strane štampe i novinara. Dakle, ideja da mediji pokušavaju da me osramote vrebajući me dok surfujem, više ne mogu da dopru do mene. Imam 37 godina i konačno se volim i prihvatam. Ovo nije post zbog kojeg treba da pomislite "to je dobro za tebe". I definitivno nije post zbog kog bi trebalo da pomislite "osećam se baš loše zbog tebe". Zapravo, ovo je za decu koja ne skidaju košulju na bazenu. Zabavljajte se. Divni ste, sjajni i savršeni. Šaljem vam svu svoju ljubav", rekao je i dodao: "Oh i Daily Mailu, čak ni ti ne možeš da mi skineš osmeh sa lica".

Podrška za ovakav stav se samo nizala, a post je za samo 2 dana imao preko milion ipo lajkova i preko 40 hiljada komentara. 

Šta reći osim ogromno bravo!