Mnoge poznate zvezde u Holivudu tokom razvoda zastupala je advokatica Laura Vaser, a za "kraljicu razvoda" važi zbog stručnosti u oblasti pregovora oko predbračnih ugovora, dogovora što kome pripada nakon razvoda, uključujući i starateljstvo nad decom.

Laura zastupa Kim Kardašijan, a neki od njenih klijenata bili su i Anđelina Džoli, Britini Spirs, Dženifer Garner, Džoni Dep, Gven Stefani, Melani Grifit kao i mnogi drugi. Ona je poznata po tome da ne odustaje od svojih zahteva kada govori u ime svog klijnta, a brakorazvodne parnice doživljava kao finansijske transakcije.

- Ja znam tajnu savršenog razvoda, ali nemam pojma kako ostati u braku, rekla je Laura 2013. godine i tada istakla da nema nameru da se više udaje.

Sat vremena njenog savetovanja košta 850 dolara, obavezno traži unapred 25.000 dolara i ne zastupa klijente koji imaju manje od deset miliona dolara na računu. Lauru najčešće zastupa ljude koji žele zadrže svoj novac, jer većina njih pre braka ne potpiše predbračni ugovor.

- U Kaliforniji možete samo sediti na kauču i gledati televiziju dok vam se suprug ubija od posla i ipak ćete nakon razvoda dobiti pola od svega što imate zajedno. Ljubav, poštovanje, vernost... Sve su to lepe stvari, ali u državi Kaliforniji, od trenutka kada stupite u brak, svaki dolar koji zaradite, svaka slika koju ste naslikali i svaka stranica knjige koju ste napisali - pola od svega toga vlasništvo je vašeg bračnog partnera , rekla je Vaser.

Laura brakorazvodne parnice slavih parova zakazuje otprilike u isto vreme, a to je njena taktika da mnoge stvari prođu neopaženo u javnosti.

- To otvoreno govorim klijentima. Čujte, imam još jedan slučaj koji ću voditi, pričekajte malo pa idite u isto vreme kao i drugi par, ispričala je ona ranije, a otkrila je i zašto su razvodi u jesen česta pojava.

- To je period kada prođu svi filmski festivali i nagrade i kreće sezona razvoda. Niko ne želi po crvenom tepihu da hoda sam, rekla je advokatica.

Laura za većinu svojih klijenata, pre odlaska na sud, unajmlje "privatne sudije", i u svojoj kancelariji organizuje sudske parnice kako bi njen klijent znao šta ga čeka. Medijsku pažnju koju je dobila je znala itekako dobro da iskoristi, pa tako 2013. izdaje knjigu sa naslovom ''It Doesn't Have to Be That Way: How to Divorce Without Destroying Your Family or Bankrupting Yourself '', u kojoj objašnjava načine prema kojima se i u takvoj situaciji može ostati civilizovan. 

Njena advokatska kancelarija Wasser, Cooperman & Mandles se pozicionirala kao firma koja se bavi porodičnim pravom i brakorazvodnim parnicama, a prvobitno su zastupali advokate poznatih osoba u njihovim razvodima, koji su zatim kontakt prosleđivali svojim klijentima koji su redom bili zadovoljni uslugom i kontakt počeli prosleđivati dalje svojim prijateljima. Laura Vaser je dugi niz godina radila na manje eksponiranim slučajevima, ali razvodi Stivija Vondera i Britni Spirs koje je uspešno vodila rezultirali su povećanim zanimanjem javnosti za njen život.

Od tada pa do danas, zastupala je Anđelinu Džoli u razvodima od Bilija Boba Torntona i Breda Pita te Gven Stefani, Kim Kardašijan , Džonija Depa, Hajdi Klum, Rajana Rejnoldsa, Olivera Martineza, Megan Foks i mnoge druge...