Vini Harlou (26) i njen partner Kajl Kuzma (25) uslikani su zajedno prilikom napuštanja restorana u Mailibuu, a manekenka je tom prilikom izgledala veoma atraktivno u minijaturnoj haljini.

Paparaci su poznati par uslikali na večeri u Los Anđelesu, tri dana nakon Dana zaljubljenih, jer je je tog datuma Kajl bio na putu sa ekipom Lejkersa. Tako je njihov Dan zaljubljenih odložen za dan kada se vratio.

Vini je tom prilikom nosila svetloroze haljinu, i "Fendi" tašnicu u istoj boji, dok je na nogama imala bež salonke sa crnim pertlama. Manekenka je u prvi plan stavila svoje duge i savršeno oblikovane noge, a njena izvajana figura se nazirala u haljini.

Vini Harlou
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na licu je imala crnu zaštitnu masku, koja je neizbežna zbog pandemije, dok je dugu kosu pustila niz leđa, a ceo izgled je upotpunila dijamantskom ogrlicom.

Vini Harlou boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, ali uprkos tome kanadska manekenka je veoma uspešna u svom poslu. Nju angažuju brojni modni brendovi i žaštitno je lice mnogih kampanja. Rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke.

Sa samo 4 godine, dijagnostifikovan joj je vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je "zebrom", "kravom" i mnogim drugim pogrdnim imenima. Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, čak je planirala i da se ubije.

Nije ni sanjala da će joj se život preko noći promeniti. Nju je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja.

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanju.