Influenserka Ela Jerković i njen dečko, dobili su prekršajne prijave zbog fotografije koja je pre nekoliko dana osvanula na Instagramu.

Naime, Ela i Adrian pozirali su s puškama pored besnog BMW-a Joška Keruma, a nakon što su fotku objavili na Instagramu, reagovala je splitska policija.

Prekršajni sudija nije našao osnovu za zadržavanje u zatvoru na Bilicama, što je tražila policija, pa su pušteni da se brane sa slobode. Policija je potvrdila da je istraživanje završeno, piše Index.hr.

"Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dve osobe, 21-godišnjim muškarcem i 25-godišnjom ženom, te je utvrđeno da su svojim ponašanjem ostvarili obeležje prekršaja iz Zakona o nabavki i posedovanju oružja građanina, te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, 9. februara na javnom mestu nosili su oružje kategorije D, tipa Airsoft gun na način da je bilo vidljivo drugim građanima. 21-godišnjak je držao pištolj i pušku, a 25-godišnjakinja pušku te su se fotografisali držeći oružje. Svojim ponašanjem ostvarili su obeležja prekršaja iz člana 29. stav 5. Zakona o nabavki i posedovanju oružja građana radi čega su uz optužni predlog dovedeni na Opštinski prekršajni sud u Splitu", navela je policija.

Očigledno ljutita influenserka oglasila se nakon drame, prilično oštrom porukom.

"Je*ite se svi", napisala je.

Inače, Ela je prema navodima hrvatskih medija, živi bolje od većine hrvatskog stanovništva, a uradila je nekolicinu estetskih zahvata. Ela ima više od sto hiljada pretplatnika na svom Jutjub kanalu, a na Instagramu je prati preko 300 hiljada ljudi. 

Ela je u nekoliko svojih videa komentarisala estetsku hirurgiju koju je radila na svom licu, te istakla da je pobornik promene izgleda. Kako kaže, u tome ne vidi ništa loše. Priznala je da uradila korekciju nosa, a korekciju povećanja usana je čak i snimala za svoj kanal.