Potezi slavnog repera ponovo su se oteli kontroli. Nakon niza tvitova, koje je, iskreni da budemo, bilo teško „pohvatati“ zbog njihovog ukidanja, ponovnog pisanja, brisanja i tako u krug, Kanje Vest odlučio je da se izvini svojoj supruzi Kim. Ni manje ni više nego javno.

Prvo je postavljao tvitove u kojima je navodio da Kim želi da ga zatvori u ludnicu zbog mentalnog stanja i bipolarnog poremećaja od kojeg pati, potom se obratio i Kris Džener navodeći da je ne želi blizu svoje dece, a onda se i Kim oglasila.

Sada, izvinjenje je nastalo na Tviteru, koje je Kanje postavio i na svom Instagram profilu. Čitajte, možda se brzo obriše.

„Želim da se izvinim svojoj supruzi Kim što sam javno izneo nešto što je privatna stvar. Nisam je štitio kako je ona mene štitila. Kim, želim da ti kažem da znam da sam te povredio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvek tu za mene", napisao je reper uz fotografiju na kojoj je sa Kim.

Ipak, to nije sve. Kanje je potom objavio fotografiju ispred bolnice kojom je poručio da je mentalno zdravlje važno.

On je odlučio da ode na lečenje u bolnicu u Vajomingu, ali ni ova odluka nije dugo potrajala. Kako navode svetski mediji, Kanje je ušao u bolnicu, a kada je video mnogo ljudi, odustao je jer mu je bilo neprijatno.

Nešto kasnije, reperovi telohranitelji pozvali su hitnu pomoć na ranč, na kom Kanje Vest provodi vreme otkako je saopštio da želi da postane predsednik Amerike.

Nakon urađenih analiza, lekari su utvrdili da Kanje nije životno ugrožen, a sada postoje spekulacije da je reper otišao za San Francisko.

Kako će izgledati epilog ove misteriozne životne priče Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, ostaje da vidimo. Stay tuned.