Da, upravo zato je i voli toliko ljudi. Samo 24 sata pošto je na društvenim mrežama objavila da će uskoro izaći njen novi album, Tejlor Svift je omogućila slušaocima širom sveta da čuju 16 novih pesama koje je pisala i snimala tokom izolacije. 

Ovo je njen osmi album, nosi naziv "Folklore", i ni po čemu ne zaostaje za prethodnima. Naprotiv, čini se da je još emotivniji i jači.

Tejlor Svift je otkrila i da se čitava priča rodila spontano, kako je nastala i bajkovita vizuelna strana ovog albuma. Ubrzo je predstavila i spot koji je u potpunosti u tom duhu, snimljen za jednu od numera sa albuma, "Cardigan".

„U izolaciji je moja mašta otišla daleko i ovaj album je rezultat – kolekcija pesama i priča kroz koje teče moja svest. Uzevši olovku, pobegla sam u fantaziju, istoriju i sećanje. Ispričala sam ove priče najbolje što sam mogla, sa svom ljubavlju i preispitivanjem koje one zaslužuju. Sada je na vama da ih prosledite dalje“, objašnjava Tejlor.

Izdanje „Folklore“ je u Srbiji dostupno na servisimaSpotify, Apple Music,Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama. Vi ga možete poslušati na https://umrs.lnk.to/folklore