Dženifer Lopez vredno radi na svojoj glumačkoj karijeri, a osim novog angažmana u Netfliksovim filmovima, gledaoci će je uskoro imati prilike da je gledaju i u romantičnim komedijama "Marry Me" i "Shotgun Wedding".

Latino diva Dženifer Lopez nakon kratkog odmora posvetila se mnogim projektima.

“Variety” prenosi kako će glumiti ubicu u Netfliksovom akcionom filmu “Majka”, koja ne prestaje da se skriva kako bi zaštitila ćerku koju je napustila bežeći od opasnog muškarca.

Osim toga, Dženifer priprema još jednu saradnju s Netfliksom. Reč je o adaptaciji romana “The Cipher’ Isabelle Maldonado”. Glumica će igrati lik FBI agenta, a biće upletena u slučaj serijskog ubice.

RAME UZ RAME SA KOLEGINICINIM BIVŠIM: Dženifer Lopez glumi ubicu u novom Netflixovom filmu
Youtube 

Pored ovih filmova, pevačica i glumica imaće ulogu i u romantičnim komedijama “Marry Me” i “Shotgun Wedding”. Film “Marry Me” biće najverovatnije prikazan u bioskopima 14. maja, a njen partner na platnu biće Oven Vilson.

U filmu “Shotgun Wedding” kolega joj je trebao biti glumac Armi Hamer, koji se sada povukao zbog skandala s hanibalizmom, jer su u javnost “procurele” njegove poruke koje se graniče sa seksualnim hanibalizmom, ali i silovanjem. “Deadline” piše kako je poznata Hamerova zamena, a reč je o glumcu i bivšem manekenu Džošu Dahmelu, bivšem suprugu pevačice Ferdži.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas