Pevačica Rita Ora proslavila je u novembru prošle godine 30. rođendan u luksuznom restoranu u Londonu "Casa Cruz" dok su ostali građani bili u karantinu. Rođendanskom zabavom prekršila je zakon i izazvala bes velikog broja Britanaca koji su poručivali: "Zakon dakle ne važi za poznate", "Ovo je baš bahato".

"Pogrešno sam procenila da izlazimo iz karantena odluka o zabavi bila je ishitrena i neizmerno mi je žao zbog kršenja pravila. S obzirom na ograničenja, shvatam koliko su ti postupci bili neodgovorni i preuzimam punu odgovornost", napisala je Rita Ora na Instagramu ali tim izvinjenjem nije uspela da umiri kritike.

"ZAKON NE VAŽI ZA POZNATE" Rita Ora nudila novac za ilegalnu kovid žurku, menadžer restorana izneo sve detalje
Youtube 

Da u izvinjenju nije bila nimalo iskrena, može se zaključiti po izjavi menadžera restorana koji je za "Miror" ispričao detalje. Naime, on je rekao da je tim pevačice Rite Ore nudio mu je 5.000 funti da u svom objektu organizuje ilegalnu kovid žurku. Napomenuo je da mu tada novac nisu uplatili.

"Prvo je bio plan da u lokal dođe samo sedmoro ljudi, ali se do 21 sata pojavilo njih 20-ak", rekao je.

Obezbeđenje pevačice zahtevalo je da u restoranu od 18 do 18.30 sati budu isključene sigurnosne kamere. Batarai je dobio otkaz, a Rita Ora se još nije oglašavala povodom novih saznanja o skandaloznoj rođendanskoj proslavi.