Glumac Bred Pit zarobio je mnoga ženska srca svojim lepuškastim licem i šarmom, i postao najpopularnija zvezda Holivuda. Za sporednu ulogu u filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu" prošle je godine čak zaradio Oskara, no snimanje tog filma neće mu ostati u pamćenju samo po najvećoj filmskoj nagradi.

Naime, još prošle godine pisalo kako oskarovac na setu mogao ostao imun na čari trenutno najtraženije glumice čija lepota izaziva divljenje i zavist drugih pripadnica lepšeg pola - 30-godišnje Margot Robie. Kako je Margot izgledala nekada pogledajte OVDE.

Margot i Robi će se ponovo glumiti zajedno u novom filmu "Babylon", pišu strani mediji, što će Bradu dati priliku da "dovrši posao" i zavede glumicu.

BRED PIT BACIO OKO NA NAJLEPŠU GLUMICU HOLIVUDA: Da li se njenom mužu smeši sudbina Dženifer Aniston?
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Premda javnosti još nisu poznati detalji oko podele uloga niti je Margot zvanično potvrdila da će glumiti u filmu, fanovi se nadaju se da će njih dvoje imati uloge ljubavnika, što bi svakako dalo "vetar u leđa" Bredovoj želji da je zavede i "otrgne" iz ruku njenog supruga, producenta Toma Ekrlija, s kojim je u braku od 2016. Uostalom, i Anđelina je njega "otela" glumici Dženifer Aniston dok su snimali film "Mr. and Mrs. Smith" 2005. godine, logika je koja se mogla čuti u komentarima Bredovih fanova na društvenim mrežama.

BRED PIT BACIO OKO NA NAJLEPŠU GLUMICU HOLIVUDA: Da li se njenom mužu smeši sudbina Dženifer Aniston?
Camilla Morandi / IPA / PA Images / Profimedia 

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas