Radosnu vest bivša žena Romana Abramoviča otkrila je tek nedavno, a sada, kada svi znaju, nastavlja da blista na društvenim događanjima.

O tome da u porodici Daši Žukovoj i Stavrosu Niarchosu uskoro dolazi beba, počelo se govoriti još početkom leta. Prvo su na mrežama osvanule njihove zajedničke fotografije sa odmora u rodnoj Grčkoj, gde se videlo da Daša ima zaobljen stomak. U julu, pred početak Olimpijade, zajedno su se pojavili na zabavi koju je organizovao brend Louis Vuitton.

Tada je njena haljina od tvida jasno naglašavala obline, ali ona je objavila i obrađenu fotografiju sa savršenim strukom. Ipak, osnivačica „Garaža“ nije dugo ćutala. Pre nekoliko nedelja, supruga milijardera prestala je da skriva svoje drugo stanje. 43-godišnja Žukova pokazala je svoj zaobljen stomak, potvrdivši da čeka peto dete, na otvaranju izložbe u SAD. Nosila je usku  haljinu koja je lepo isticala njene obline. Nakon toga, čak ni oni koji su mislili da je to posledica prethodnih porođaja, nisu imali više sumnje.

Sada kada Daša nema šta da skriva, odlučila je da nastavi da uživa u aktivnom društvenom životu. Dan pre toga, pojavila se na njujorškoj prezentaciji brenda Destree, koji je osnovala dizajnerka Géraldine Guyot, diplomirana na Central Saint Martins, a koja je u braku sa Aleksandrom Arno (sinom osnivača LVMH Bernara Arnoa), kao i Leticie Lumbroso, bivšom direktorkom kolekcije Baby Dior.

daša i roman abramovič
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I dalje se divimo kako uspeva da stigne sve i istovremeno blista na zabavama. Pre samo šest meseci, poslovna žena je rodila ćerku Viktoriju koja je bila tajna, ali su, kao i uvek, društvene mreže su sve otkrile. U julu je podelila fotografije sa porodičnog odmora u Provansi, a na jednom od snimaka pratioci su uočila bebu. Verovatno je devojčica rođena zimus, jer su glasine o Dašinoj trudnoći kružile od jeseni 2023. godine. Do tada je rodila sina Filipa, a takođe odgaja dvoje dece iz braka s Romanom Abramovičem—sina Aarona Aleksandra i ćerku Leu.

pritnscreen/instagram Treća supruga Romana Abramoviča, Daša Žukova, danas izgleda fantastično.