Bredli Kuper i Điđi Hadid su u poslednje vreme sve češće u centru pažnje zbog romanse na koju se mnogi ugledaju, ali prema izvorima bliskim paru, stvari i nisu tako sjajne kao što izgledaju. Iako Điđi otvoreno govori da je Bredli "taj pravi", prijatelji supermodela počinju da sumnjaju u njegove namere i veruju da bi ova veza mogla završiti razočaranjem.

"Mnogo ljudi misli da je ovo samo šouromansa za Bredlija", tvrdi izvor za magazin Life & Style. "On se trudi oko Điđi, pruža joj pažnju i vreme, ali ona želi više od toga – i to već duže vreme."

Bredli Kuper, poznat po ulozi u filmu "Hangover" i reputaciji zavodnika, već godinama privlači pažnju zanimljivostima iz ljubavnog života. Od ranih dana, kada se pojavio u seriji "Seks i grad" 1999. godine, bio je u vezi sa mnogim poznatim damama, uključujući Rene Zelveger, Dženifer Lopez, Zoe Saldanom, Suki Voterhaus, a sa po mnogima najlepšom ženom na svetu - Irinom Šajk - ima ćerku.

Điđi Hadid i Bredli Kuper
CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, čini se da je situacija sa Điđi Hadid, koja ima 29 godina, ipak drugačija, uprkos njihovoj dvadesetogodišnjoj razlici u godinama.

"Za Điđi, oni su savršen par", kaže izvor. "Što se društvenih događaja tiče, idealan su par, imaju mnogo zajedničkih prijatelja u Filadelfiji, a ona već dugo vremena pokazuje da želi ozbiljnu vezu."

Điđi je ranije imala sličnu situaciju dok je bila u vezi sa Leonardom Dikapriom, ali to nije potrajalo. Njihova veza je bila kratkog daha i, prema izvorima, "samo su se nekoliko puta viđali preko leta."

Iako je početak veze sa Bredlijem bio sličan, od prvih sastanaka u oktobru 2023. godine, čini se da je Điđi brzo razvila dublja osećanja prema glumcu.

Điđi Hadid i Bredli Kuper
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Njihova hemija je bila momentalna", otkriva drugi izvor za Life & Style. " Điđi je brzo pala na Bredlija, ali joj on šalje mešovite signale."

Bredli je čak kupio kuću u blizini farme njene porodice u Pensilvaniji, što je Điđi protumačila kao znak da on razmišlja ozbiljnije o njihovoj vezi, a i njihov prvi poljubac uhvaćen u javnosti su mnogi opisali kao pun strasti. Međutim, prema izvorima, on je još uvek neodlučan.

Điđi Hadid i Bredli Kuper
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bredli je drži 'na holdu', a to će uskoro postati problem",kaže izvor. Điđi je jasno stavila do znanja da želi više od veze – želela bi da imaju drugo dete, ali Bredli, kako izvor dodaje, "nimalo ne žuri, pušta da se stvari odvijaju spontano".

Pitanje je samo da li će Bredli promeniti ponašanje i posvetiti se ozbiljnoj vezi, ili će se ova romansa završiti kao i mnoge pre nje. "Điđi nije neko ko će dugo čekati, ma koliko bila srećna trenutno", zaključuje izvor.

Anketa

Koja Bredlijeva devojka vam se najviše sviđa