Džejms Midlton, brat princeze od Velsa Kejt Midlton, otvoreno je progovorio o svojim borbama sa mentalnim zdravljem i podelio zanimljive detalje iz svog života u novoj autobiografiji. U knjizi, pod nazivom "Upoznajte Elu: Psa koji mi je spasio život", osvrnuo se na odnose unutar porodice, uključujući trenutak kada mu je sestra saopštila da se udaje za princa Vilijama.

Kako je otkrio, porodica je saznala za veridbu dan pre zvanične objave u novembru 2010. godine. Kejt mu je sve ispričala tokom šetnje sa psima.

kejt midlton
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Sedeli smo u lokalnom pubu i tiho razgovarali. Pipa i ja smo pokušavali da izrazimo uzbuđenje, ali smo se trudili da ostanemo smireni kako niko ne bi posumnjao", napisao je Džejms.

Osvrćući se na Vilijama, rekao je: "On je deo naših života već dugo i jako ga volimo. Osećamo kao da nam je stariji brat. Jasno je da su on i Kejt stvoreni jedno za drugo."Takođe je istakao kako je princ pomogao da Kejt procveta i postane samouverenija.

Brat Kejt Midlton otkrio šta je Kejt promenila zbog Vilijama
James Whatling-IPA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džejms je priznao da se u tom trenutku osećao kako još nije pronašao sličnu ljubav, ali se nadao da će to doživeti. U 2021. godini oženio se Aliz Tevenet, a par je dobio prvo dete u oktobru 2023. godine.

Tokom godina, Džejms se borio sa depresijom, a njegov pas Ela je bila ključna podrška u tim teškim trenucima.

Džejms Midlton
SplashNews.com / Splash / Profimedia