Ljubav možda ne priznaje pravila, ali važno je postaviti granice. To je shvatila i slavna glumica Greta Skaki, ali to je nije sprečilo da započne vezu sa svojim rođakom, odnosno bratom od tetke, što je izazvalo skandal neviđenih razmera.

Da priča bude još bizarnija, ona je sa njim kasnije ušla i u brak, a 1997. su dobili i sina, a celokupna situacija napravila je razdor u porodici. Gretin otac Luka, inače slavni italijanski slikar bio je potpuno užasnut ovakvim raspletom, međutim, uprkos glasnom protivljenju nije mogao da stane na kraj njihovoj ljubavi.

"Moj tata je bio duboko povređen i prilično uništen. Bio je veoma ljut", ispričala je Greta u jedinom intervjuu koji je dala kada je reč o ovom odnosu, priznavši da je i ona sama bila užasnuta emocijama koje je osetila prema tri godine starijem Karlu.

"On je bio moja uteha, moja stena, i čovek kome sam se okrenula kada sam se osećala očajno", dodala je.

Ko je glumica koja se udala za brata od tetke?
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima - na prvom mestu porodici. Neki od rođaka sa italijanske strane bili su veoma ogorčeni. Mom ocu je to bilo posebno teško, jer je Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo posle ovoga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila. Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni. On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik", ispričala je glumica jednom prilikom.

Njihova veza godinama je bila strogo čuvana tajna, razumljivo zbog čega, niti su oni ikada govorili o svojoj ljubavi. Zapravo, do skoro se verovalo da su još uvek zajedno, iako se ispostavilo da su se razveli još pre deceniju, što je potvrdio Gretin menadžer.

"Razveli su se pre 12 godina", obavestio je javnost. I izvor blizak 62-godišnjoj glumici potvrdio je da je došlo da rastanka, ali je naglasio da je razlaz prošao u prijateljskom duhu.

Greta Skaki
Brendan Beirne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Jednostavno su se rastali kao što mnogi drugi parovi rade, ali među njima nema animoziteta. Imaju zajedničko dete i žele jedno drugom dobro. Jednostavno nisu bili suđeni jedno drugom. Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o ličnim stvarima", rekao je izvor.

Inače, slavna glumica je pre njega bila u vezi sa Vinsentom D' Onofrijem sa kojim je dobila ćerku Lejlu Džordž koja se i sama bavi glumom, i inače je bivša supruga Šona Pena.

Raskid sa Vinsentom je Greta veoma teško podnela, jer je on bio njena najveća ljubav, a navodno joj je nakon toga trebalo čak četiri godine kako bi ponovo počela da radi.

 Izvor: Wanted A.N.