Australijska glumica, Margo Robi koja danas slavi rođendan važi za jednu od najlepših žena u Holivudu. Iza sebe ima dve nominacije za Oskara, a časopis "Time" ju je 2017. godine uvrstio među 100 najuticajnijih ljudi sveta, a 2019. godine uvrštena je i na listu najbolje plaćenih glumica prema "Forbes-u".

Margo Robi
Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia 

Osim što je jedna od uticajnijih glumica današnjice, Margo je i jedna od najlepših, međutim mnogi sumnjaju u njenu prirodnu lepotu posle fotografija iz mladosti koje su ugledale svetlost dana.

Margo Robi
Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Margo Robi ne pridaje mnogo značaja laskavoj tituli najlepše žene na svetu i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije bez trunke šminke i u svim svojim prirodnim izdanjima. Ipak, mnogi su uočili razlike od Margot nekad i sada. Kako tvrde fanovi, Margo Robi je nekad imala nešto širi nos i bradu i iako je i tada bila prelepa, očigledno ju je pritisak savršenosti, koji oduvek vlada Holivudom, fizički promenio.

Korekcije na licu Margo Robi, fotke nekad i sad šokirale sve
Youtube Margot Robi nekad i sad

Korisnici društvenih mreža komentarišu da je Margo korigovala i jagodice, kao i usne, ali da nije preterivala, već da je sve urađeno s merom. Takođe video sa Youtube platforme jasno pokazuje izmene koje je napravila na svom licu.

Više fotografija najlepše glumice pogledajte u galeriji u nastavku, pa sami procenite da li se i koliko izgled Margo Robi promenio do sada.

Camilla Morandi / IPA / PA Images / Profimedia, MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Margot Robi kombinacija za crveni tepih

 Izvor: Wanted A.N.