Čini se da Margo Robi nastavlja da pronalazi inspiraciju u nezaboravnom izgledu koji je nosila kao Barbi u istoimenom filmu o najpoznatijoj lutki na svetu, pa je na nedavnoj dodeli Gotham Independet filmskih nagrada u Njujorku, Margot nosila prelepu frizuru na to je svakako uticao karakter Barbike.

margo Robi frizura
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Baš kao Black Magic Barbie iz 1964. godine, Margot je nosila malu crnu haljinu uparenu sa prozirnim crnim ogrtačem, sa svilenom crnom mašnom vezanom oko vrata i crnim kožnim rukavicama. Posebnu pažnju privukao je i njen beauty look, sa savršeno jednostavnom šminkom i visokim repom punog volumena i sa uvijenim krajevima.

Elegantnu retro frizura, za koju je zaslužan njen frizer Brajs Skarlet. Pored visokog repa, Margot je nosila prednje pramenove kose začešljane na jednu stranu, što je stvorilo dugačke šiške koje su potom stilizovane da se nose iza uha, dok je pramen kose bio obavijen i oko repa. Uvijen vrh na kraju repa dodatno je doneo dašak 60-ih u ovu frizuru na modernizovan način. Margo je svom sofisticiranom izgledu dodala jednostavne biserne minđuše.

Ova lagana, ali efektna frizura je odličan način da uzdignete svečaniju odeću, posebno tokom praznične sezone, jer otvara lice i naglašava vrat. Definitivno ćemo ga sačuvati kao inspiraciju!

Izvor: Miss7.hr/ Wanted A.N.