Policija je u utorak oko pola ponoći zaustavila pevača Džastina Timberlejka (43), koji se nije zaustavio na znaku 'stop' i potpuno je izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo iz svoje trake. Tri puta je odbio alkotest.

Lagao ih je da je popio samo jedan martini. Oči su mi bile 'staklene', čak i krvave, a uprkos njegovim rečima da nije u alkoholisanom stanju, policajci su bili uvereni da Džastin ne može da prati njihova uputstva i da nije prošao njihov test za 'ispravno/bezbedno' hodanje. Odveli su ga u policijsku stanicu, a sada je puštena slika koja pokazuje kako je Timberlejk izgledao te noći.

Džastin Timberlejk
Sag Harbor Police Department / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Spavao je u pritvoru, a onda je ujutru doneta odluka o dnevnom postupku. Protiv njega je podneta krivična prijava, optužen je da je vozio u alkoholisanom stanju. Insistirao je da nije kriv, pa su ga pustili bez kaucije, ali ne sme da vozi u Njujorku narednih godinu dana. Timberlejk sada može da se brani na sudu, a u krivičnoj prijavi su naveli da su svi nevini dok se ne dokaže suprotno.

džastin timberlejk
Shutterstock 

Bonus video: 

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ! Kurir teleivizija

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.