Aleksandar Mitrović jedan je od naših najuspešnijih fudbalera i onaj u kojeg polažu najviše nade na Evropskom prvenstvu.
Naravno, mnogima je pored njegovih fudbalskih uspeha posebno zanimljiv i privatni život, a pogotovo odnos sa lepom suprugom.

Kristina Mitrović uvek najglasnije bodri svog dragog, a ovaj par godinama je zajedno iako su se venčali 2021. godine. Imaju troje dece, a srpski fudbaler neretko govori o tome da mu je porodica najbitnija.

Kristina Mitrović je žena Aleksandra Mitrovića
instagram/mitrovic__kristina 

Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

Zanimljivo je to da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

I baš ona je, kako mnogi smatraju uspela da "ukroti" i "smiri" fudbalera koji je ranije bio veoma poznat po ispadima - od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih "ludih frizura" i autfita.

Sve je to sada deo prošlosti, a svojevremeno je i sam Mitrović pričao o tome kako je Kristinu upoznao preko zajedničkog prijatelja, odnosno njegovog saigrača, dok je Kristina potom izjavila kako je on pokušavao da je osvoji, a posle prvog sastanka ljubav je eksplodirala.

Takođe, Mitrović je pričao i o tome kako je najlepša stvar koja mu se desila to što je rano zasnovao porodicu.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram, rekao je fudbaler i dodao:

- Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca, istakao je Aleksandar pre nekoliko godina, a više fotografija njegove lepe supruge pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kristina Mitrović

Bonus video:

Aleksandar Mitrović sa porodicom slavi titulu Instagram/mitrovic__kristina

Izvor: Wanted A.N.