Mnogi će se složiti da krajem 80-ih i 90-ih godina, nije bilo lepše manekenke od nje. Pre 30 godina glumica i manekenka Stefani Sejmur (53) osvojila publiku zahvaljujući spotu za numeru "November Rain" rok grupe Guns N' Roses.

I dan danas ovaj spot se prerpičava, kao i neobična venčanica koju je nosila lepa Stefani. Ekranizacija ove pesme donela joj je veliku slavu, ljubav njenog života, ali buran period života.

Naime, manekenka se na snimanju zaljubila u pevača benda Aksela Rouza, sa kojim je tada otpočela vezu. Njihova ljubav trajala je nešto više od dve godine i bila je veoma turbulenta. Pre njega, Stefani je već bila sa nekoliko slavnih muškaraca, a pričalo se da je volela Čarlija Šina i Vorena Bitija. Strani mediji su neretko pisali da je bila spremna na sve kako bi stigla do cilja i postala poplarna.

Manekenka danas ne liči na sebe zbog tragedije
Shutterstock 

Divlja veza puna droge, alkohola, fizičkih obračuna

Veza sa frontmenom grupe Guns N' Roses je na početku delovala idilično, ali vremenom je postajala sve gora. O njihovom divljem životu punom droge, alkohola, seksualnih eskapada i fizičkih obračuna napisano je hiljade članaka.

Odnos pevača i manekenke varirao je od ljubavi do mržnje. Pisalo se i da su vereni, a njihova ljubav okončana je 1993. godine, tužbom.

Naime, Aksel je Stefani optužio da ga je napala i ukrala mu nakit vredan više od 100.000 dolara. Tokom turbulentne parnice manekenka je ispričala pred sudom da ju je on psihički zlostavljao, a zvala je i njegovu bivšu suprugu da svedoči protiv njega. Na kraju su se ipak nagodili.

Sa samo 16 godina Stefani je bila u vezi sa tada 42-godišnjim Džonom Kazablankasom, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor. Kazablankas je u to vreme bio u braku sa manekenkom Dženet Kristiansen, ali to ga nije sprečilo da u isto vreme živi i sa mladom Stefani. Pre nego što se rastao od supruge, Stefani ga je ostavila.

Kasnije je bila u braku sa gitaristom Tomijem Andresom. Iako njihova ljubav nije potrajala dobili sina su Dilana Tomasa Andresa.

Ipak, tu nije kraj njenom burnom ljubavnom životu. Zaljubila se u Pitera Branta, koji je u to vreme bio u braku. Par se venčao kada je on ostavio suprugu, a 2009. Stefani je zatražila poništenje braka, nakon 14 godina zajedničkog života. Pomirili su se godinu kasnije, i dalje su zajedno.

Tragedija koja joj je promenila život

Tužan događaj koji ju je zauvek promenio je dan kada je njihov sin Heri Brent preminuo u 24. godini od posledica predoziranja. Brant je, inače, bio maneken, sarađivao je s modnom kućom "Balmain" i snimao za "Vogue".

stefani semjur
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

S bratom je lansirao i uniseks liniju šminke, a u tinejdžerskom dobu pisao je za časopis koji se nalazi u vlasništvu njegovog oca.

Stefani je ovu vest teško podnela. Nakon smrti sina izjavila je da njen život više nikad neće biti isti. 17. janaura povodom godišnjice smrti podelila je sluku svog pokojnog sina na Instagramu uz tužan opis.

- Nedostaješ mi danas, nedostajaćeš mi i sutra, izgleda da ovoj tuzi nema kraja. Pokušavam da nađem način da nastavim dalje, ali da te ne ostavim iza sebe, napisala je Stefani između ostalog.

O njegovom životu nije se puno pisali, a strani mediji su pisali da je bio u vezi sa Andrejom Pejić.

Smrt sina je i te kako uticala na Stefani, te se tako danas ova manekenka retko može videti u jasvnosti, a ni na mrežama nije aktivna.

Shutterstock, Instagram Manekenka i danas danas zrači lepotom

Izvor: Wanted A.N.