Džeremi Klarkson (64) trijumfovao je nad brojnim konkurentima, uključujući princa Vilijama, Idrisa Elbu i Kilijana Marfija, osvojivši impresivnu ocenu devet od 10 poena u godišnjoj anketi koju je sproveo IllicitEncounters, vodeći veb sajt za upoznavanje.

Na drugom mestu liste najseksipilnijih muškaraca u Velikoj Britaniji našao se glumac Tom Holand, dok je na trećem mestu bio princ od Velsa, koji je pomakao svoju poziciju u odnosu na prethodnu godinu.

Anketu je popunilo 2.000 članica IllicitEncounters-a, sastavljajući listu od 50 najpoznatijih i kulturno relevantnih muških imena, ocenjujući svako ime na skali od 1 do 10 u pogledu njihove seksipilnosti.

Među ostalima na listi su bili Kilijan Marfi na petom mestu i Idris Elba. I dok mnogi na mrežama komentarišu da "nema šanse da je on ponovo pobednik", zanimljivo je da su se pojedini prethodno visoko rangirani, poput Majka Tindala i Rajana Rejnoldsa, našli niže na listi, dok je princ Hari završio daleko od vrha, na 47. mestu.

kilijan marfi na petom mestu najzgodnijih muškaraca
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džesika Leoni, PR IllicitEncounters-a, komentarisala je pobedu Klarksona, ističući kako njegova nedavna serija pokazuje da iza njegove drske ličnosti stoji i dobro srce, dodajući da je Klarkson očigledno i dalje neodoljiv.

Prošle godine, Džeremi je takođe zauzeo prvo mesto jer dame nisu mogle da odole njegovom "bad boy" stavu.

Džeremi Klarkson je poznat široj publici po svojoj emisiji "Top Gear", koju je vodio od oktobra 1988. do marta 1999. godine.