Blejk Lajvli i njen suprug kolega Rajan Rejnolds stupili su u brak 2012. godine, formirajući jedan od najuticajnijih i najvoljenijih parova u svetskoj zabavnoj industriji. Njihova veza se smatra izuzetno stabilnom, iako su se suočavali s izazovima, kako je sama glumica priznala.

Budući da su oboje u istoj profesiji, verovatno imaju jedinstveno razumevanje i podršku koja im pomaže u prevazilaženju profesionalnih izazova. Snimanje intimnih scena može biti posebno izazovno za glumce, posebno kada moraju svog izabranika da gledaju na ekranu. Kako je Blejk Lajvli reagovala na takve situacije?

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia 

"Svi su u avionu želeli su da gledaju "Deadpool", svi. To je bilo pravo mučenje. Gde god sam pogledala, svaki ekran je prikazivao mog supruga u intimnim scenama sa drugom ženom", rekla je Blejk Lajvli ranije u emisiji Tonight show, piše People.

blejk lajvli
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Otkrila je i da se desila prilično neprijatna situacija: "Onda je i moja ćerka pogledala ekran i počela da maše Rajanu jer je mislila da je to kao Fejstajm". Film "Deadpool" premijerno je prikazan 2016. i Rejnolds u njemu tumači glavnu ulogu.

Blejk je nedavno istakla da neće dozvoliti da joj obaveze u Holivudu utiču na brak. Poznati par ima važno pravilo - nikada ne odlazi na snimanje u isto vreme. Gostujući u emisiji Further Ado, napomenula je da ne dozvoljavaju da posao negativno deluje na njihovu vezu iako je oboma gluma jako bitna.

Blejk Lajvli gledala odnose svog muža i druge žene
Shutterstock 

Podsetimo, Blejk i Rajan imaju četiri ćerke. Važe pritom i za veoma duhovit par koji se šali na svoj račun, time dokazuju značajno ljubavno pravilo - zabavno im je u vezi, a to je važno da bi emotivan odnos trajao.

Izvor: Wanted A.N.