Kanadski glumac Rajan Rejnolds godinama je u srećnom braku s koleginicom Blejk Lajvli, s kojom ima četvoro dece, godinama je važi za miljenika ženskog dela publike.

On je uvek bio okružen lepim ženama, koje nisu bile imune na njega, a iza sebe ima brak s glumicom Skarlet Johanson i nekoliko važnih veza. Među njima je i ona s muzičkom zvezdom Alanis Moriset, koja je umalo postala njegova supruga.

Ljubavna priča Rajana Rejnoldsa i Alanis Moriset

Pored toga što su oboje Kanađani u Americi, Rajan i Alanis imali su još nešto zajedničko – prijateljicu Dru Barimor, koja ih je 2002. pozvala na svoju rođendansku žurku, ne sluteći da će to biti početak jedne duge ljubavne priče.

Oni su uskoro potom postali nerazdvojni, pa smo ih viđali zagrljene na brojnim svečanostima u Holivudu, a dve godine nakon prvog susreta su se verili.

– Imamo savršenu kombinaciju kompatibilnosti i nekompatibilnosti koja čini vezu veoma strastvenom – rekla je Alanis Moriset u intervjuu za People. – To je savršeno.

Nakon veridbe 2004, par je nakratko raskinuo, ali su uskoro ponovo viđeni kako šetaju držeći se ruke, ljube se i uživaju zajedno, od Vankuvera do Nujorka, piše Glossy.

Veridba je trajala dugo, ali do braka na kraju nije ni došlo – 2007. Alanis i Rajan saopštili su da su se definitivino razišli.

– Ostaće bliski prijatelji i nastaviće da neguju ljubav i poštovanje – navedeno je u zajedničkom saopštenju za medije. – Oni traže da se poštuje njihova privatnost u vezi s tako privatnim pitanjem.

Nikada nije otkriveno šta je zapravo dovelo do kraha tako velike ljubavi, a mediji su pisali da je u albumu koji je pevačica objavila 2008, nazvanom Flavors of Entanglement, opevala svoj bol zbog raskida.

– To je o mojoj žalosti – objasnila je ona u razgovoru za Access o njenoj pesmi Torch.

Kasnije je Alanis za Women's Health priznala da je "ljuta na sebe što je predugo ostala u vezi".

I dok je ona još dugo patila i neko vreme prestala da se pojavljuje u javnosti, Rejnolds je malo nakon toga već bio u skladnoj vezi sa Skarlet Johanson.

Skarlet Johanson.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Samo dva meseca nakon rastanka od Alanis, on je jasno pokazivao da je zaljubljen do ušiju u jednu od najlepših žena planete, a već naredne godine su se venčali.

Brak je, međutim, trajao samo tri godine. Alanis se udala 2010. godine, za repera Marija Soulaja Tredveja, a s njim danas ima troje dece.

Bonus video

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu Youtube/@theunfilteredbride

Izvor: Glossy