Da su ljudi u stanju zbog ljubavi da promene čitav život i odreknu se svega zarad sreće sa osobom prema kojoj gaje emocije, najbolje svedoči priča lepe Dine Džanković, poslednje misice nekadašnje Srbije i Crne Gore.

Ona je izabrana za Miss 18. decembra 2005. godine, i to iz drugog pokušaja, ali na kraju na takmičenje za najlepšu ženu sveta koje se održalo u Kini nije otišla, zbog čega su u jednom trenutku o Dini brujali i domaći i strani mediji i javnost. Lepotica rodom iz Novog Pazara odrekla se titule, i to zbog ljubavi.

Ona je odlučila da se uda nakon samo pet meseci veze, a njen izbranik bio je, ni manje, ni više, nego rođeni brat Emine Jahović - Mirsad Turkčan.

Luda od ljubavi, celokupnu karijeru modela odbacila je zbog zgodnog košarkaša, kojeg je poznavala još iz vremena kada je bila devojčica. Redovno su se sretali po gradu, a kada je lepa Dina krenula u pohod na krunu, Mirsad se potrudio da je osvoji. Video je njenu fotografiju u novinama i prevrnuo i nebo i zemlju da pronađe njen broj.

Videli su se i to je bilo to. Pet meseci kasnije uplovili su u brak u kojem su dobili troje dece - sina Nusreta Kana, ćerke Nebu i Kairu. Nažalost, njihova ljubavna priča završila se 2012. samo nekoliko meseci nakon rođenja trećeg deteta.

Misica je bila ta koja je tražila razvod, a pažnju javnosti dodatno je privukla njena prijava Mirsada policiji zbog agresivnog ponašanja. Košarkaš je tada dobio privremenu zabranu prilaska, a starateljstvo je pripalo Dini.

Dina Džanković nekada.
RICHARD CHAMBURY / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Emina Jahović je, prema pisanju domaćih medija, ostala bliska sa Dinom, a njen brat Mirsad je veoma brzo uplovio u novi odnos, a potom i brak sa Beograđankom Dušicom Trninić sa kojom je dobio dva sina.

Danas, Dina ne izgleda daleko drugačije nego u vreme najveće slave. I dalje može da se pohvali vitkom, manekenskom linijom, te je neverovatno da i nakon troje dece izgleda kao da nikada nije bila trudna.

Pročitajte još: KO SU NEPOZNATE SESTRE NAJLEPŠIH SRPKINJA: Dve su naučnice, jedna je uspešna manekenka, a ONA je kopija UBIJENE PEVAČICE

Dina Džanković danas
Instagram 

U jednom trenutku je eksperimentisala sa frizurom, te je čak bila i plavuša, ali se brzo vratila u tabor brineta. Inače, slavna lepotica povukla se iz javnosti, i sa decom živi u elitnom, evropskom delu Istanbula - Etileru.

Iako nestvarnom linijom oduzima dah i komotno može da se i dalje bavi manekenstvom, njen fokus je danas modni dizajn ali i dizajn enterijera, u čemu je veoma uspešna.

A još fotografija slavne lepotice pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/dzankovicdina Pogledajte kako danas izgleda lepa Dina Džanković

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"JA NEĆU DA SE POTPIŠEM, NEKE STVARI SE PROSTO NE RADE!" Emina Jahović progovorila o koleginici sa kojom je imala VELIKI PROBLEM kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!