Početkom 2023. godine strane medije je potresla vest da su Natali Portman, oskarovka i cenjena glumica, i njen suprug francuski baletan Bendžamin Milpejd pred razvodom.

Stvari su se zakomplikovale nakon što ju je on navodno prevario s 25-godišnjom Francuskinjom. Posle tračeva i nagađanja, potvrđeno je da se bračni par razvodi posle 11 godina braka.

Natali Portman je pre osam meseci podnela zahtev za razvod od Bendžamina Milpejda, svog 11-godišnjeg supruga koreografa, a sada je bivši par i zvanično razveden, ekskluzivno potvrđuje glumicin PR magazinu People.

Natali Portman sa bivšim mužem
Shutterstock 

Glumica podnela je tužbu prošlog jula, a razvod je okončan prošlog meseca u Francuskoj, gde Portman i Milpid (46) žive sa decom, sinom Alepom (12) i ćerkom Amalijom (7).

Portmanovoj nije bilo lako tokom svih ovih meseci, jer nije želela da o tome govori u medijima.

- U početku joj je bilo jako teško, ali njeni prijatelji su bili uz nju i pomogli joj da prebrodi ono najgore. Natali je izašla iz zaista teške i bolne godine, ali je sa druge strane izašla jača i uspela je da ponovo pronađe radost zahvaljujući svojoj porodici, prijateljima i poslu -kaže prijatelj para za People.

Od samog početka, par koji je prolazio kroz razvod, se trudio da njihova deca kroz taj proces prođu što lakše. Oni su im dali vremena da se prilagode na novonastalu situaciju, a više puta su fotografisani zajedno na važnim događajima.

Natali Portman
RB / INSTAR Images / Profimedia 

- Njen najveći prioritet je da obezbedi deci mir. Ona i Ben zaista vole svoju decu i podjednako su fokusirani na to da budu najbolji roditelji. Ništa nije važnije od toga - kaže izvor.

Portmanova nije nosila burmu od prošlog proleća nakon što su se pojavile vesti o Millepijedovoj „kratkotrajnoj“ aferi. Par se trudio da uprkos svemu odvoji vreme da međusobno reši probleme i da se navikne na novu normalnost.

Natali Portman
Shutterstock 

U junu 2023., izvor blizak paru je rekao da Milpejd "čini sve što može da natera Natali da mu oprosti i da njihova porodica ostane na okupu", dok je Portmanov "najveći prioritet zaštita njene dece i njihove privatnosti".

Uprkos svemu, ni Milpejd ni Portman nisu javno govorili o razvodu braka.

- Natali se nadala da će njen brak biti zauvek, ona je sada mirna i fokusirana na svoju novu porodicu - kaže njen prijatelj.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok


Izvor: Wanted V.P.