Ranije ove nedelje, Kejt Midlton je fotografisana u javnosti prvi put nakon dva i po meseca. Princeza je sedela u automobilu ozbiljnog izraza lica, dok je njena majka Kerol upravljala vozilom. Fotografije koje je objavio TMZ ubrzo su obišle svet, a svi se pitaju zašto ih još nijedan britanski medij nije objavio. Fotografije možete pogledati OVDE.

Advokat Mark Stivens je sada objasnio za Newsweek da bi objavljivanje fotografija TMZ-a prekršilo britanske zakone o privatnosti i da bi Kensingtonska palata mogla tužiti fotografa ili fotografsku agenciju ako budu identifikovani.

Kejt Midlton
Matt Crossick / PA Images / Profimedia 

„To je u suštini kršenje privatnosti. Teže je tužiti TMZ jer se nalaze u Americi, ali svako ko ponovo objavi fotografije može biti tužen. Pretpostavljam da do toga neće doći, a biće zanimljivo videti da li će biti uklonjeni sa društvenih mreža“, rekao je on.

Iako su mnogi mislili da će Kejtino pojavljivanje u javnosti ućutkati glasine o njenom zdravlju, situacija se sada dodatno pogoršala. Naime, pošto je Kejt nosila naočare, a fotografije su mutne, mnogi tvrde da je kraljevska porodica iskoristila priliku da podvali svog dvojnika i da je Kejt zapravo nije dobro.

Ujak Kejt Midlton o njenom zdravlju
ITV1 / Ferrari / Profimedia 

Podsetimo, Kejtin ujak, Geri Goldsmit (59), u britanskoj verziji šoua 'Veliki brat' otkrio je stanje zdravlja svoje rođake posle iznenadne operacije abdomena.

"Kejt ima najbolju negu na svetu“,istakao je on. U to ga je, kaže, uverila sestra. On je dodao da nije u redu komentarisati zdravlje princeze, pogotovo što ona ne želi ništa da kaže o tome.

Još fotografija Kejt Midlton pogledajte u galeriji:

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža

 Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Izvor: Wanted A.N.