Ujak Kejt Midlton, trenutno učesnik rijalitija "Veliki brat", izneo je ono što se retko čuje iz kraljevske porodice o princu Hariju i njegovoj supruzi. 

Brat Kejtine majke, koji se često smatra "crnom ovcu" porodice, otvoreno je delio svoje misli o slavnoj sestričini otkako je zakoračio u kuću "Velikog brata" prošlog ponedeljka.

U unapred najavljenom intervjuu, Geri Goldsmit je istakao da nema nameru da iznosi ružne detalje o svojoj porodici. Oduvek je obožavao Kejt Midlton i naglasio da ne bi imao ništa loše da kaže o njoj, čak i da to želi.

Geri Goldsmit
Justin Tallis / PA Images / Profimedia 

"Postoji linija koja se ne prelazi. Kejt je najsavršenija osoba i ja sam zaista, zaista, zaista ponosan na nju, na način na koji se porodica drži zajedno, krug poverenja koji čine njena mama i Pip", rekao je misleći na Kejtinu mlađu sestru Pipu Midlton. "To je jedna zaista jaka jedinica. Nema ničega što bi se opanjkavalo."

Međutim, i pre njegovog ulaska u rijaliti pričalo se da ne treba da očekujemo da Goldsmit otkrije prljav veš Midltonovih i kraljevske porodice.

Ono od čega se strepelo jeste da će na meti biti princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i Kejtin ujak nije izneverio očekivanja.

Na pitanje jedno učesnika da li je princ Vilijam besan što mora da nosi sav teret otkako su njegovi brat i snajka stupili s funkcija viših članova kraljevske porodice 2020, Geri Goldsmit je rekao:

"Vilijam radi neverovatan posao... u strašnoj situaciji. Pružao je ruku pomirenja stalno da se Hari vrati i ponovo bude deo ekipe. Zaista imam osećaj da je tako. Teško je dobro prosuditi."

Međutim, on ima savet za kralja Čarlsa III u vezi sa slučajem Saseksovih.

"Iskreno mislim da bi im trebalo oduzeti titule", rekao je ujak Kejt Midlton.

kejt midlton
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Goldsmita je jedna učesnica rijalitija pitala i gde je trenutno Kejt Mdilton, čiji je izostanak iz javnosti posle operacije abdomena podstakao mnogo spekulacija i teorija zavere.

"Pričao sam s njenom mamom, s njenom sestrom, ima najbolju negu na svetu", objasnio je on i istakao da, pošto Kejt ne želi da se priča o tome, ni on neće deliti detalje. "Sastavili su saopštenje, rekla je samo da joj treba vremena da se oporavi i videćemo je za Uskrs."

Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Izvor: Wanted A.N.