Glumac Džud Lo i njegova porodica sleteli su na aerodrom u Sidneju prošle nedelje na kratak odmor pre nego što su se vratili u Los Anđeles.

Pedesetogodišnji glumac i njegova 12 godina mlađa supruga Filipa Koan uhvaćeni su u luci sa njihovo dvoje dece. Džud, koji je nedavno bio na Gold Coastu snimajući Eden Rona Hauarda, izašao je u crnom duksu sa kapuljačom, japankama i velikom smeđom torbom, pogledajte fotografije ovde.

profimedia-0581484294.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Slavni par, koji voli privatnost, držao je starije dete za ruke, dok je majka gurala najmlađe u kolicima. U međuvremenu, Džud je bio u Australiji kako bi snimio triler o preživljavanju Eden zajedno sa kolegama Anom de Armas, Sidni Svini i Vanesom Kirbi.

Par se venčao 2019. i tajno dočekao svoje drugo zajedničko dete, a glumčevo sedmo.

Život pun skandala

Pre toga, Lo je vodio prilično raskalašen život pun preljube i skandala. Naime, glumac je bio oženjen glumicom i producentkinjom Sejdi Frost, sa kojom ima sinove Rafertija i Rudija i ćerku Ajris.

Nakon toga je poljubio koleginicu Sijenu Miler (38) sa kojom je bio veren, a potom je prevario sa tada 26-godišnjom dadiljom svoje dece, Dejzi Rajt.

profimedia-0674070455.jpg
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dejzi je dala intervju britanskom tabloidu i šokirala javnost, Sijenu i samog Džuda. Sijena je oprostila Džudu, ali su raskinuli, pa se ponovo pomirili nekoliko godina kasnije, ali nije išlo.

Džud ima sina Rafertija i ćerke Ajris i Rubi sa bivšom suprugom Sejdi Frost, kao i 13-godišnju ćerku Sofiju sa manekenkom Samantom Berk i Adu sa kantautorom Ketrin Harding.

Bonus video

Kako se menja život posle dece Opis: Tata pokazao kako se menja život kad dobijete decu TikTok/parental_with_me

Izvor: dnevnih.hr/ Wanted A.N.