Sara Džesika Parker, dugogodišnja ikona filma, i njen suprug Metju Broderik grade svoju porodičnu idilu u srcu Njujorka, gde već decenijama dele isti stan. Iako je Sara postala neodvojiva od lika Keri Bredšo iz serije "Seks i grad", privatni život ove glumačke zvezde ostaje uglavnom izvan medijske pažnje.

Ovaj poznati holivudski par retko se pojavljuje u medijima, pridržavajući se diskretne strategije kada je u pitanju porodična sfera.

Mnogi ni ne znaju da par ima troje dece, sina Džejmsa i ćerke bliznakinje Marion i Tabitu (14), koje nisu smele da budu fotografisane dok nisu napunile 13 godina, nakon čega ih je sama predstavila na crvenom tepihu.

Sara Džesika Parker sa ćerkama
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Sara ne krije da je Metju čovek njenog života, uprkos svim turbulencijama koje su imali, a njihova porodica obično je daleko od očiju javnosti, iako su oni jedan od najpoznatijih parova u Holivudu.

Sara Džesika Parker sa mužem.
Shutterstock 

Ipak, njihov najstariji sin, Džejms Vilki Broderik (21), pokazao je na svom Instagramu kako provodi vreme s roditeljima u prirodi. On je objavio nekoliko fotografija, na kojima se čini da je iste visine kao njegov tata Metju (61); pored poziranja s tatom, Džejms je pokazao i romantični momenat svojih roditelja tokom šetnje, prilikom zalaska sunca.

Kada je Džejms napunio 20 godina, Sara Džesika Parker je na društvenim mrežama napisala koliko joj se život promenio nabolje kad se rodio, a da je čitav život "kaleidoskop uspomena, u svim sjajnim oblicima, promenama i perspektivama koje je on doneo u njihov život".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted V.P.