Glumica Runi Mara čeka svoje drugo dete sa Hoakinom Feniksom. Srećna vest odjeknula je kada je glumica pozirala na 74. "Berlinale International Film Festival" u Berlinu. Mara, koja je slavila premijeru svog novog filma "The Kitchen", nosila je crnu Givenchy haljinu bez naramenica držeći se za stomak.

Mara je 2020. bila trudna sa prvim detetom, a rodila je sina Rivera. Dečak je dobio ime po Feniksovom pokojnom bratu, Riveru Feniksu, koji je umro od predoziranja drogom 1993. godine u dobi od 23 godine.

Runi Mara trudna čeka drugo dete sa Džokerom
Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"River je poboljšao njihove živote više nego što su ikada mogli da zamisle i zbližio ih. Oni su veoma privatan par i žele da River ima normalno, zdravo odrastanje", rekao je tada izvor. Par se upoznao na snimanju filma „Her“ Spikea Jonzea, ali nisu počeli da se zabavljaju sve dok nisu zajedno radili na drugom filmu „Mary Magdalena“.

Iako je glumac verovao da ga Mara prezire, shvatio je da je ona i dalje zainteresovana, ali previše stidljiva da mu priđe. "Ona je jedina devojka koju sam ikada tražio na internetu. Nikada nisam tražio devojku na internetu", rekao je Feniks, koji je svoju izabranicu verio 2019. godine.

hoakin feniks čeka drugo dete
Profimedia Glumac je i sam ozbiljan aktivista u borbi za brigu o životinjama

Inače, glumci su dugi niz godina vegani, a nadaju se da će tim putem krenuti i njihov sin. "Nadam se da će biti vegan, ali neću da namećem detetu svoja uverenja. Mislim da to nije u redu...",rekao je glumac.

Bonus video

Mama koja ima 25 godina trudna je bez prestanka od 2014 TikTok/thechavezfamilyy

Izvor: Wanted A.N.