Porodica slavnog fudbalera Kristijana Ronalda okupila se za njegov 39. rođendan i zabeležila trenutak fotografijom. Šestočlana porodica pozirala je oko rođendanske torte, a fotografiju su preneli mediji širom sveta. Neki sa nekim modifikacijama...

Novine Hamshahri, umesto da štampaju original, uredile su fotografiju tako da se nigde ne vidi zaobljena zadnjica Ronaldove supruge, prenosi Dejli mejl. Izvor je rekao da bi Georgina bila veoma uznemirena zbog digitalne izmene fotografije.

Georgina Rodrigez slavi 29 rođendan
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Ona mnogo radi na svom telu i veoma je ponosna na svoje obline. To samo pokazuje da je pogled na žene u nekim delovima sveta izokrenut. To je dno",rekao je izvor. Rodrigez je delila fotografije svojih oblina, ali otkako se njen suprug pridružio saudijskom fudbalskom klubu Al Nasr, zauzela je malo kontroverzniji pristup objavljivanju fotografija na društvenim mrežama.

Kao i Saudijska Arabija, Iran takođe ima stroge zakone koji regulišu šta žene mogu, a šta ne mogu da nose, koje diktira režim u Teheranu. Žene u zemlji moraju da nose veo i široku odeću koja pokriva sve osim ruku i lica. Ako prekrše pravila, mogu dobiti do deset godina zatvora.

Manipulisanje fotografijom primetili su brojni fanovi na društvenim mrežama. „Pokazivanje tako malo poštovanja prema ženama tako što ih sakati u javnosti dovoljno govori“, rekao je britansko-iranski glumac Omid Djalili, otvoreni kritičar režima u Teheranu. Rodrigez još nije komentarisala postupak ovog medija.

Bonus video

SNIMAK KOJI JE POGLEDALO NEKOLIKO MILIONA LJUDI, A KLIKNUĆETE I VI: Georgina navukla peraja i zaronila... (VIDEO) Instagram/georginagio

Izvor: Jutarnji.hr/ Wanted A.N.