Hilari Svonk ne obraća pažnju na komentare i stavove sa interneta, fokusirana je na trenutni vrhunac svog života koji deli sa svojim sinom i ćerkom. Oskarovka je sredinom nedelje prvi put javno predstavila fotografiju svojih blizanaca, Aje i Oma, koji su uživali na plaži neposredno pre premijere njenog najnovijeg filma "Ordinary Angels".

Hilari Svonk
Jason Merritt/Radarpics for SOREL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uprkos radnoj nedelji ispunjenoj intervjuima o filmu, Hilari je na Instagramu podelila radost zbog prilike da otkrije imena svojih malenih. Decu je dobila u skladnom braku sa biznismenom Filipom Šnajderom, a pre dolaska Aje i Oma na svet, izrazila je nadu da će osnovati porodicu i postati majka.

Iako je Hilari objavila trudnoću 2022. godine, suočila se sa kritikama na društvenim mrežama, gde su je neki smatrali "prestarom" za majčinstvo. Ova dvostruka dobitnica Oskara, koja je u drugom braku sa Filipom Šnajderom od 2018. godine, prošla je kroz razvod sa Čadom Louom 2007. godine, nakon braka započetog 1997. godine.

Hilari Svonk trudna
Rob Latour/HFPA/ Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia 

Priče o neslaganjima u njenom prvom braku ukazivale su na Čadovu nespremnost da podrži Hilari u uspehu, što je potvrđeno i tokom dodele Oskara, kada nije bio jedan od onih kojima se zahvalila. Iako su izvori tvrdili da je Čad bio srećan samo kad je Hilari bila nesrećna, danas ona sija s osmehom na licu, izgleda zadovoljnija nego ikada pre.

Bonus video

HILARI DAF ČEKA 3. DETE, NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA: Glumica je na ovaj način obelodanila da je u DRUGOM STANJU! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted A.N.