Osramoćeni Boris Beker navodno se posle tajne prosidbe verio sa svojom 23 godine mlađom devojkom. Nemački list Bild piše da će se penzionisani teniser oženiti treći put. Njegova devojka, Lilijan de Karvaljo Monteiro (33), menadžerka za procenu političkog rizika sa afričkog ostrva Sao Tome i Principe, već je nekoliko godina sa Bekerom. Zajedno su se preselili u Milano po izlasku iz zatvora gde je odslužio osam meseci od dve i po godine kazne zbog prevare u vezi sa ličnim bankrotom.

Podsetimo, Beker je optužen 2022. godine nakon što je proglasio bankrot i sakrio imovinu vrednu 2,5 miliona funti. Sakrio je novac tako što nije prijavio svoj udeo u ogromnoj nemačkoj imovini od milion funti, kao i 700.000 funti u gotovini zajma među ostalom imovinom.

boris beker
José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia 

Nemački časopis Bunte objavio je da je Beker prilikom izlaska 2022. rekao: „Preživeo sam zbog njene ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvek ostati uz nju."Venčanje se, piše Dejli mejl, očekuje za godinu dana. Monteiro, koja ima tri diplome i govori pet jezika, potiče iz ugledne porodice. Njen otac je bio iz Sao Tomea i Principa. ministar odbrane i predsednički kandidat 2014.

boris beker
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bivša teniska zvezda sada živi sa svojom devojkom u, kako Bunte kaže, prelepom stanu u centru Milana. Beker ju je navodno zaprosio u milanskoj katedrali još 2021. godine - ali je svaka nada u venčanje iz bajke propala zbog zatvorske kazne. Ona je bila stalno prisutna, dodaje Dejli mejl, pored Bekera dok je prisustvovala sudskim raspravama i čak mu je uputila oproštajni poljubac kada je bio u zatvoru prošle godine.

lili beker
BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon izlaska iz zatvora, par, koji je do tada živeo u Ujedinjenom Kraljevstvu, preselio se u Milano. Ovo će Bekeru biti treći brak; on i njegova supruga Lili Beker razdvojili su se 2018. nakon devet godina zajedno.

Godinu manje trajao je brak sa njegovom prvom suprugom Barbarom Beker. Venčali su se 1993. i razveli 2001. godine, nakon što je teniser priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna sa njihovim drugim detetom.

Bonus video

Maša Memedović cipele za venčanje  Tiktok/mashamemedovic

Izvor: Jutarnji.hr/ Wanted A.N.