Supruga Emanuela Makrona, predsednika Francuske, zavolela ga je u vreme kada je on bio tinejdžer i njen učenik, a nastavili su da održavaju vezu i nakon što je on poslat u Pariz da bi ga roditelji razdvojili od nje

Kako je priznala, nadala se da će se zaljubiti u nekoga njenih godina u vreme kada je njeno srce pripalo Makronu, tinejdžeru i učeniku katoličke škole u kojoj je predavala, školskom drugu njene ćerke.

emanuel makron
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, on je imao 15 godina kada se zaljubio u, tada 39-godišnju, nastavnicu u Amjenu, a njegovi roditelji neko vreme su bili uvereni da je on u vezi sa Lorens, Brižitinom ćerkom. Potom su od porodičnog prijatelja čuli istinu – da je njihovo dete opčinjeno Lorensinom majkom.

Brižit je priznala da je zbog dece čekala 10 godina da Emanuelu Makronu kaže "da".

– Čekala sam jer nisam htela da im uništim živote. To je potrajalo 10 godina. Možete da zamislite šta su sve slušali. Ali ja nisam htela da propustim sopstveni život– istakla je Brižit.

Tifani Ozije je objasnila da njena majka i Emanuel nisu mogli da sakriju šta se događa i da je zaljubljenost bila očita.

– Bili su prilično zaneseni, bilo je očigledno šta se dešavalo između njih i bilo je vrlo teško –rekla je Tifani, koja je na početku njihove afere imala devet godina.

Kako se prisetila, za Makrona je prvi put čula kada joj je starija sestra Lorens pomenula svog školskog druga Emanuela.

– Mama, u našem odeljenju ima jedan blesavi dečak koji misli da zna sve o svemu – rekla je Lorens Brižit, kako se seća Tifani.

Emanuel Makron
Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Kao i sva Brižitina deca, Tifani je odlično prihvatila majčinog dečka i potom supruga, a ne krije da se divi njihovoj ljubavi.

– Ako bih morala da dam viziju ljubavi, to bi bili Emanuel i mama. Kad su oni zajedno, to je skoro da ne postoji svet– zaključila je.

I sama Brižit Makron pričala je za Paris Match jednom prilikom o tome što je na prilično kontroverzan način započela ovu vezu, a istala je da je po njegovom odlasku iz Amjena verovala da će njeno mesto u njegovom srcu uskoro zauzeti neka devojka.

– Emanuel je morao da ode u Pariz. Rekla sam sebi da će se on zaljubiti u nekoga njegovih godina. To se nije desilo– rekla je prva dama.

emanuel makron
PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia 

Tom prilikom otkrila i zašto joj je trebalo mnogo vremena da se uda za Makrona.

– Čekala sam jer nisam htela da im uništim živote. To je potrajalo 10 godina. Možete da zamislite šta su sve slušali. Ali ja nisam htela da propustim sopstveni život– istakla je Brižit.

Tada je objanila i daju je Emanuel osvojio intelektom kojim je i danas neprestano iznenađuje.

– Nikada nisam videla takvu memoriju... takav intelektualni kapacitet.Imala sam mnogo brilijantnih učenika, ali niko nije imao njegovu sposobnost. Uvek sam mu se divila. - istakla je ova nastavnica glume, francuskog i latinskog.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Žena se udala za kuma na svom venčanju TikTok/desiree.white


Izvor: Wanted A.N.