Iako često pišemo o slavnim ženama sa ovih prostora koje su uspele u svetu šoubiza, kada je reč o muškarcima, situacija je dijametralno suprotna. To naravno ne znači da ih nema, ali se čini da su ipak dame dominantnije. 

Jedan od retkih koji je tokom svog, nažalost kratkog života, dosegao svetsku slavu bio je Filip Nikolić, pevač, glumac i kako mnogi smatraju, jedan od najlepših Srba svih vremena. 

Njegovi roditelji su u Francusku došli 1967. godine - majka mu je bila iz sela kod Požarevca, a otac iz sela nedaleko od Leskovca.

Kao dete je bio uspešan gimnastičar i voleo je da peva, te nije bilo iznenađenje kada je kasnije 1996, u ranoj mladosti, sa svoja dva prijatelja Francuza osnovao bend 2Be3.

Postali su slavni preko noći, te prosali preko pet miliona albuma, a potom i ušli na sve TV i radijske stanice. Punili su najveće hale po Francuskoj i širom Evrope, a čak je i napravljena TV serija s imenom benda, kao i strip s njihovim imenima, a voštane figure su im ušle u čuveni muzej "Greven".

Slavni Srbin bio je miljenik žena, a devojke su ga pratile u stopu. Dnevno je dobijao na stotine i stotine pisama, i kako je tada pisala štampa, ljubio je brojne slavne lepotice, pa čak i "skidao" devojke drugim slavnim Francuzima koji protiv Filipa nisu imali šanse.

Njegov život promenio se 1998. godine kada je upoznao Valeri Burdan, koja mu je kasnije postala i supruga, a dobili su i ćerku kojoj su dali ime Sladinka Danica Saša.

Pročitajte još: SLAVNI KOJI SU UŠLI NEVINI U BRAK: Lima htela da bude časna sestra pa upoznala Jarića, a ONA se čuvala za Bikovića

Valeri je već imala jednu ćerku Tanel kada je upoznala Filipa. Posle Filipove smrti Valeri je napisala knjigu o njemu u kojoj je otkrila da je njena veza sa pop zvezdom bila puna trauma i izjavila je da u vreme kada je bila trudna, Filip nije bio srećan što će dobiti dete jer bi mu to u šoubiznisu narušilo imidž zavodnika. Ipak, ona je otkrila da je Filip bio izvanredan tata i veoma brižna osoba.

Filip Nikolić je najlepši Srbin.
PHOTOTHEQUE LECOEUVRE / AFP / Profimedia 

Početkom dvehiljaditih je boravio u Srbiji, u okviru turneje po Evropi, a svoje srpsko poreklo je uvek ponosno isticao. Poslednjih godina života često je nastupao i u pozorištu. Pred kraj života je odlučio da se ponovo vrati muzici i pripremao je prvi solo album i planirao da napiše knjigu o svojoj karijeri.

Preminuo je u snu, u svojoj 35. godini, zvanično usled srčanog udara, ali se pričalo da je uzeo i preveliku dozu pilula za spavanje. Njegova ćerka Saša tada je imala samo tri godine, a svet su obišle tužne slike na kojima sa majkom u suzama prati očev kovčeg na sahrani.

Sahrana Filpa Nikolića.
NIKO/LE FLOCH / Sipa Press / Profimedia 

Govorilo se godinama da se "takva lepota više ne rađa", te da teško da će iko moći da nasledi legendarnog Filipa, a onda je njegova ćerka Saša porasla.

Lepotica danas ima 18 godina i kopija je slavnog oca, a na njen izgled retko ko bi mogao biti ravnodušan.

Sudeći po Instagramu na kojem je prati preko 40.000 ljudi, ona već niže uspehe u modelingu, a veoma često deli i fotografije pokojnog oca.

U jednoj od svojih objava na Instagramu je postavila idiličnu sliku mame i tate uz reči: "Verujem u iskrenu ljubav."

Lepa Sladinka izgleda nestvarno, a još fotografija ćerke čuvenog Filipa Nikolića pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/sashanikolicc Pogledajte još fotografija lepe ćerke Filipa Nikolića.

Bonus video:

Doktor o mladiću koji je umro zbog testenine Tiktok/drjoe_md

Izvor: Zadovoljna.rs/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!