Nakon sedam godina od razvoda sa Bred Pitom, čini se da je Anđelina Džoli pronašla nekoga posebnog. Iako je tokom godina bila povezivana s različitim poznatim muškarcima, nikada nije javno potvrdila nijednu vezu ni sa jednim novim dečkom kao istinitu, ali sada je drugačija situacija.

Anđelina Džoli s decom
splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Holivudska glumica nedavno je primećena u društvu britanskog repera po imenu Akala, čije je pravo ime Džejms Kingsli Meklin Dalej. Fotografije objavljene u časopisu Oggi pokazale su Anđelinu i Akalu zajedno u Milanu, gde su uživali u romantičnoj večeri sa ekipom filma 'Marija'.

anđelina džoli
Oliver Contreras - Pool via CNP / The Mega Agency / Profimedia 

 Ovo nije prvi put da su viđeni zajedno. Prisustvovali su zajedno Književnom festivalu u Kalabašu na Jamajci u maju, a takođe su bili viđeni na nekoliko koncerata. Ipak, ni jedna strana još uvek nije zvanično potvrdila svoju vezu.

Što se tiče njenog bivšeg supruga Bred Pita, nedavne glasine povezuju ga s mladom ženom španskog porekla, Ines de Ramon. Nakon 12 godina veze i braka, Anđelina i Bred su se razveli 2016. godine, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog.

Anđelina Džoli i Bred Pit nekada
Shutterstock 

Obožavaoci su se dugo pitali o uzroku razvoda, a mediji su spekulisali da je incident u avionu 2016. godine igrao ključnu ulogu. Tada su procurile tvrdnje da je Bred Pit fizički i verbalno zlostavljao Anđelinu i njenu decu tokom leta. Ovaj tragični događaj stavio je tačku na njihov brak i otvorio novo poglavlje u njihovim ljubavnim životima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted A.N.

https://static.mondo.rs/Binary/77/USLOVI-KORISCENJA-WMG.pdf

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:
Izvor: Wanted A