Juče su slavni glumac Brus Vilis i njegova supruga Ema Heming Vilis proslavili impresivnih 16 godina ljubavi. Ona je tim povodom na Instagramu objavila zajedničke slike i poruku i pokrenula divne komentare na mreži, ali i pomešane emocije.

Vezu su započeli 2007, a u brak su stupili dve godine nakon u kom su dobili i dve ćerke, Mejbel i Evelin. Pre nego što je stupio u brak s Emom, Brus Vilis je bio u braku s Demi Mur i zajedno su roditelji Talulu, Sakut i Rumer.

Brus Vilis sa ženom
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Emu Heming Vilis podelila je oduševljenje povodom godišnjice na Instagramu, objavljujući slike parova iz prošlih vremena uz poruku: "Šesnaest godina sa ovim posebnim muškarcem - moja ljubav i obožavanje njega samo rastu."

Na Instagram storiju, Ema je postavila slike sa istom porukom: "Šesnaest godina zajedno!? Gospode, kako je brzo prošlo vreme. Slatkih 16 godina."

Osim radosti, javnost takođe iskazuje podršku Brusu Vilisu zbog dijagnoze afazije i frontotemporalne demencije koja mu je postavljena prošle godine. Ema Heming Vilis više puta se oglašavala o zdravstvenim izazovima supruga, ističući značaj podrške i iskustava drugih koji prolaze kroz slične situacije.

Iako je Brus Vilis suočen s teškoćama, njegova porodica - Ema, Demi i ćerke - ostaje uz njega. Njegova odlučnost pokazana je i kroz pojavljivanje s prijateljima, što jasno signalizira da se ne predaje uprkos izazovima koje mu postavlja bolest. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija


Izvor: Wanted A.N.