Obožavaoci glumca Brusa Vilisa ne prestaju da tuguju jer mu se zdravstveno stanje pogoršava.

Podsetimo, slavnom glumcu dijagnostifikovana je najpre afazija, a potom frontotemporalna demencija. Nažalost, brojni izvori su potvrdili da je Vilisu stanje uznapredovalo, a glumac se više nigde ne kreće sam ili bez pomoći, čak ni po kući.

Brus Vilis sa porodicom.JPG
Instagram 

Ćerka Brusa Vilisa, Rumer Vilis je u aprilu postala mama, ćerku je dobila sa Derekom Ričardom Tomasom. Zanimljivo je da je, kombinujući imena omiljenih pevača, prvo u opticaju bilo ime Loreta, ali je Tomas izostavio slov "r" kada su se dopisivali, pa je tako preinačeno u Lueta, piše Page six. To ime čini još originalnijim.

“Imala sam osećaj kao da je to bio jedan od onih trenutaka svemirske božanske intervencije, a shvatili smo to zapravo tokom moje rane trudnoće", istakla je.

Želela je da njeno dete nosi ime koje je na divan način povezano sa slavnim glumcem.

"Oduvek sam volela ime Lu pa sam razmišljala da to bude ime i za dečaka i za devojčicu, ali kada smo saznali da ćemo dobiti ćerku, smislili smo ime Lueta", ispričala je Rumer Vilis pa objasnila:

"Meni i mom tati su najdraži pevači su Luj Armstrong= Lu, Eta Džejms= Eta, Braća Ajzli=Ajzli".

Brus Vilis provodi dosta vremena uživajući sa unukom Luetom, Rumer je jako važno da njena ćerka upozna svog deku. Slavni glumac okružen je porodicom dok se bori sa frontotemporalnom demencijom. Pojavio se nedavno u javnosti, prvi put nakon što je objavljeno da mu se stanje pogoršalo.

Demi Mur i Brus Vilis
printscreen/instagram 

Glumac je ćerku Rumer dobio sa Demi Mur kojom je bio oženjen od 1987. do 2000. Taj brak doneo mu je i ćerke Skaut i Talulu. U braku je sa Emom Heming Vilis sa kojom se venčao 2009. i sa kojom ima devojčice Mejbel i Evelin.

Bonus video

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!