Glumica Hilari Daf obradovala je fanove vestima da sa suprugom Metjuom Komom čeka treće dete. U stvari, podelila je selfi na svom Instagramu na kojem je prikazan njen trudnički stomak.

„Pokušala sam da sakrijem ovo na trenutak“, napisala je kratko.

hilari daf trudna četvrti put
instagram/ hillary duff 

Glumici su odmah čestitali svi njeni prijatelji, uključujući Elu Faning i Irinu Boldving, dok je njen suprug postavio sliku sa mapom na kojoj se vidi zgrada „Klinike za vazektomiju“. Inače, udala se za pevača i muzičkog producenta Metjua Koma 2019. godine, posle dvogodišnje veze.

hilari daf
instagram/ hillary duff 

Tokom svoje treće trudnoće u svom podkastu „Informisana trudnoća“ 2021. godine, Hilari je iznenadila fanove priznavši da se nada da neće imati još jednu devojčicu. Mnogi od njih su je tada osudili, a ona je otkrila o čemu se radi: „Zapravo, bojim se da ću dobiti još jednu devojčicu jer je Banks bila „teška“ beba. Ali sada je divna.'

hilari daf
Instagram 

Takođe, Duff je izazvala kontroverzu priznanjem da je pojela sopstvenu placentu nakon svog drugog rođenja. Međutim, glumica ne krije koliko joj je važno blagostanje dece, pa je 2020. napala fotografa koji je snimao decu na igralištu. Ubrzo je podelila snimak celog događaja.

Podsetimo, iz braka sa kanadskim hokejašem Majkom Komrijem, koji je trajao nešto više od šest godina, dobila je jedanaestogodišnjeg sina Luku Kruza. Završili su razvod 2016.

"Ponosna sam na svoje telo. Ponosna sam što imam troje dece. Došla sam na mesto gde sam u miru i srećna onim što je moje telo postiglo", rekla je jednom Hilari.

Bonus video

Mama koja ima 25 godina trudna je bez prestanka od 2014 TikTok/thechavezfamilyy

 Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.