Knjiga Omida Skobija "Endgame" ne prestaje da podiže prašinu, zbog čega se kraljevska porodica ponovo našla u centru mnogobrojnih skandala. Možda najveći jeste otkrivanje imena onih koji su imali rasističke komentare upućene, u tom trenutku, nerođenom detetu Harija i Megan.

Imena su otkrivena u holandskom izdanju, kada je "slučajno" procurio identitet počinioca.

Koliko se situacija "zakuvala" svedoči i to što su na dvoru besni, jer se ponovo diraju stare rane koje nikako da zacele. Posledice svega osetili su na prvom mestu Megan i Hari koje je knjiga koštala kumstva.

Princa Harija i Megan izdao je rođeni kum.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izostavljeni su sa liste zvanica nekada bliskog prijatelja Hjua Grosvenora koji je, izmeđuostalog, čak i krstio njihovog sina Arčija.

Prema pisanju Daily Maila, Megan i Hari nisu dobili pozivnice za predstojeće venčanje sa Olivijom Henson.

"Neverovatno je tužno da je došlo do ovoga", rekao je izvor blizak Hariju i Hjuu i dodao da je prinčev kum samo "želeo da izbegne da bilo šta zaseni taj dan, i bilo kakvu neprijatnost za svoju buduću suprugu".

“Hju je jedan od retkih bliskih prijatelja Vilijama i Harija koji je zadržao jake veze i komunikaciju s obojicom. Voleo bi da su mogli da se urazume i poprave nesuglasice, ali shvata da su male šanse da se tako nešto desi pre venčanja", dodao je insajder. Na venčanje su uredno pozvani Vilijam, Kejt kao i kralj Čarls III.

Pročitajte još: "NIJE MOGLO U GOREM TRENUTKU" Zbog svađe sa Harijem kralju Čarslu uništen NAJVAŽNIJI DAN, porodica više ne veruje princu

Ovim je jasno da je Grosvenor jasno izabrao stranu Vilijama, kao i njegove supruge Kejt i Čarlsa koji su, prema Skobijevim natpisima ti koji su rasistički komentarisali boju kože malenog Arčija - barem to tako tumače tamnošnji mediji i javnost.

Kejt Midlton je bila jedna od onih koji su komentarisali boju kože malog Arčija.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Samo venčanje održaće se u junu sledeće godine, te ostaje da vidimo da li će kumovi ipak uspeti da nađu zajednički jezik i reše nesuglasice ili ipak neće biti ništa od toga. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!