Nekadašnja megazvezda Britni Spirs izbacila je remiks svog hita s kraja devedesetih "Matches" i time svojim brojnim fanovima, koji su u toku njenih suđenja povodom očevog starateljstva pod parolom "Free Britney" pravili ozbiljne demonstracije, stavila do znanja da ne samo što nije prestala da se bori, već ima nameru i da pobedi

U ovom iznenadnom preokretu u dramatičnom životu popularne pevačice koja je svojim ekscesnim ponašanjem dospela do toga da nema pravo da odlučuje sama o svom životu ključnu ulogu odigrali su njeni dugogodišnji prijatelji iz benda "Backstreet boys" koji su napravili remikse njenih pesama i time je, praktično, dovukli nazad na scenu.

"Matches, koji sam radila sa svojim prijateljima iz benda Backstreet boys, ugledao je svetlost dana!!!" napisala je Britni na Instagramu. "Sa ogromnim uzbuđenjem iščekujem šta ćete reći o našoj zajedničkoj pesmi! Uz to, možete da slušate 'Glory deluxe', koji uključuje remikse 'Swiming in the stars' i 'Mood ring'!!! Ljubav koju ste pokazali prema ovom albumu je zapanjujuća, i dalje ne mogu da verujem!!! Nadam se da će vam doneti radost. Bog vas blagoslovio," dodala je.

Ništa manji entuzijazam nisu pokazali ni članovi Backstreet boysa:

"Kakav dan slave! Već dvadeset godina tražili smo način za ovu saradnju i danas se to ostvarilo! BritneyXBackstreet je konačno tu!"