Lepa Ivana Mlađović bila je živi dokaz da čak i najbeznačajnija stvar može potpuno da vam promeni život. Mlada glumica proslavila se epizodnom ulogom u domaćoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", a njena pojava bila je toliko upečatljiva da su veoma brzo svi znali ko je ona. 

Zanosna crnka pre toga je bila poznata i kao Plejbojeva zečica, no činilo se da je rođena za glumu, te joj se smešila i blistava budućnost. Ipak, subina je imala druge planove. 

Nažalost, Ivanin put prebrzo je završen, a za sve je kriva nesrećna ljubav. Glumica je bila u vezi sa momkom za kojeg se sumnjalo da ju je navukao na narkotike, a u jednom trenutku se šuškalo i da se par verio.

Ivana Mlađović bila je glumica kojoj su predviđali blistavu karijeru.
facebook/Ivy Iv 

Međutim, lepotica je malo potom pala u kandže droge, a domaći mediji su pisali da ju je na nedozvoljene supstance upravo navukao verenik. Nažalost, Ivana i njen partner pronađeni su 2018. u besvesnom stanju, a hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt mlade glumice.

"Sumnja se da su se Ivana i Miloš predozirali narkotikom, najverovatnije heroinom, ali će to biti poznato tek kada se obave sve neophodne analize. Oni su pronađeni u stanu zajedničkog prijatelja A. N., kod koga su proveli noć. Upravo je taj mladić i zatekao Miloša i Ivanu u trenutku kada je ona već bila mrtva", saopštio je izvor iz istrage.

Tek pre godinu dana, majka Ivane, Ljiljana, skupila je hrabrost da podeli porodičnu tragediju sa Republikom.

Ljiljana, majka Ivane, neprestano tuguje za svojom ćerkom. Nažalost, nesreća je dodatno pogodila porodicu kada je malo posle Ivane, na tragičan način, izgubila i sina Jovana, koji se udavio u Dunavu.

"Osećam ogromnu bol, i ta patnja neće prestati dokle god sam živa. Moj sin Jovan je otišao odmah nakon Ivane. Izgubio se u Dunavu, bio je snažno vezan za sestru i nije mogao da je preboli. Delili su ljubav i uvek su bili nerazdvojni. Oboje su sahranjeni u Raškoj, i u roku od godinu dana, oboje su nas napustili", kroz suze priča Ljiljana.

"Iskreno, ne znam kako dalje nakon svega što me snašlo. Moja sudbina je teška. Kada bih napisala knjigu, ljudi bi imali šta da čitaju, toliko toga me je pogodilo. Sada idem na groblje da budem sa decom, njihovi spomenici su jedan pored drugog. Dok sam živa, patiću i plakaću za njima, nedostaju mi svakog dana. Moja Ivana je bila divna, ljubazna i pažljiva. Svi su predviđali sjajnu budućnost za nju, jer je volela glumu. Bila je izuzetna ćerka, znala je da mi čestita svaki praznik i rođendan. Kada dođu ti datumi, teško mi je, prolazim kroz njih sa suzama...", dodala je.

Kaže da je deo njene tuge to što Ivan nije mogao da joj oprosti činjenicu da se nakon smrti njegovog oca, koji ih je maltretirao, preudala, zbog toga čak i sestri i bratu nije došao na sahranu.

"Imam još jednog sina Ivana. Da vam kažem, on sestri i bratu nije došao ni na sahranu! On je srednje dete i odvojio se od nas, sad me zove samo kad mu nešto treba. Nije hteo da se oprosti od brata i sestre jer sam se preudala u Rašku, to ga je pogodilo.Njihov pokojni otac je mnogo pio, maltretirao decu i mene, teško mi je bilo s njim. Ivana i Jovan su mog drugog muža voleli više nego što su voleli pokojnog oca, dok Ivan nije mogao da ga prihvati. Ostao mi je samo jedan sin, ali, eto, i njega ne viđam."

Ivana Mlađović stradala je zbog dečka.
facebook/Ivy Iv 

Ljiljana kaže da joj je jedina uteha što zna da bi njeni naslednici danas bili zadovoljni što je poslušala njihove savete, baš kako su oni želeli, otišla u invalidsku penziju.

"Terali su me Ivana i Jovan da odem u invalidsku penziju, da se odmaram više, naradila sam se u životu. Zdravstveno nisam baš najbolje, imam probleme sa srcem, šećerom, ma svašta. Da su živi, bili bi srećni što sam u penziji, što je sad kako su oni voleli da bude" zaključila je Ivanina majka Ljiljana Mlađović za Republiku.

Pročitajte još: KAKO SADA IZGLEDA GLUMICA KOJOJ JE DEČKO PUCAO U GLAVU: Lepa Ivana preživela je zločin, a danas je POBEDNICA ŽIVOTA

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!