Bez slavne glumice Deniz Ričards do skora se nije mogao zamisliti nijedan veliki događaj. Crveni tepih nije propuštala, a svojim provokativnim izdanjima neretko je šokirala okupljene, kao što je to bio slučaj kada se pojavila u dugoj haljini sa dubokim izrezom ispod koje nije nosila veš, što ne bi bio toliki problem da u nekoliko navrata nije namerno pokazala svoje međunožje

Međutim, skandal-majstorka mnogo je više bila tema zbog, prema mišljenju mnogih, neuspešnih operacija kojima je uništila svoju anđeosku lepotu.

Deniz Ričards šokirala izdanjem.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, glumica i dalje tvrdi da "ništa nije radila", iako je jasno da je istina potpuno drugačija. 

Deniz Ričards tvrdi da nije imala intervencije.
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon poslenjih paparaco fotografija, glumica se povukla u ilegalu i napravila predah od javnih pojavljivanja sve do skoro kada je gostovala u podkastu kod čuvene Beteni Frankel, u kojem je pričala o rijalitiju u kojem je učestvovala, OnlyFansu, ali i braku sa bišim, Čarlijem Šinom.

Iako su gledaoci, ali i slušaoci bili oduševljeni njenom energijom i prizemnošću, mnogima su komentarisali da im je "bilo mučno da gledaju bolne grimase Ričardsove"

I zaista, njeno lice kao da se krivilo na momente, a kada bi više okrenula glavu u stranu, jasno je da priče o tome da nije radila intervencije "ne piju vodu". 

Deniz Ričards u podkastu.
printscreen/youtube/Bethenny Frankel 

Prvo što je otkrilo njene prave godine bio je upravo vrat, naspram kojeg je "naduveno" lice izgledalo na momente neprirodno. 

Deniz Ričards izgleda drugačije nego ranije.
printscreen/youtube/Bethenny Frankel 

Zbog filera u usnama, nekada najlepša glumica, dobila je "osmeh Džokera", s obzirom da su joj uglovi usana "oboreni" kao da formiraju tužan izgled. 

Mnogi su komentarisali na mrežama da je tužno što je uništila svoju vanserijsku lepotu, i da je neverovatno da su nekada žene nosile njene fotografije plastičaru da bi ličile na nju. 

Deniz se doduše na mrežama i dalje predstavlja drugačije, te filterima i Fotošopom skida "nedostatke" i "nesavršenosti", ali je slika uživo pravi pokazatelj u kakvom je stanju zapravo njen lik. 

Njeni obožavatelji već neko vreme je mole da prestane sa intervencijama, a koliko se promenila za sve ove godine, i da li je zaista preterala sa operacijama procenite sami i pogledajte fotografije u nastavku i u galeriji.

Deniz u mladosti

Deniz nekad i sad

Shutterstock Lepa glumica ne liči na sebe

Pročitajte još: ZA ANĐEOSKI LEPU GLUMICU MISLILO SE DA JE IMALA ŠLOG: Sada je pokazala LICE, a "obešene" usne otkrile su šta je uradila

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!