Prvo štampano tromesečno izdanje magazina Wanted! uveliko je u prodaji, a s obzirom na to da se naslovna strana „daleko čuje“, urednica vesti Tamara Veličković gostovala je u emisiji „Redakcija“ na „Kurir“ televiziji.

Na samom početku, Tamara je prokomentarisala naslovnu stranu i devojku koja je krasi.

„Mislim da je zaista važno što naslovna strana izaziva toliko reakcija. Dopada mi se što si rekla „lepotica Marina“ jer upravo smo kroz ovu naslovnu i samu njenu priču želeli to da pokažemo. Marina nam je potpuno iskreno otkrila kako je bila odbačena samo zbog toga što je drugačija. Njena rečenica koja je ostavila najveći utisak na mene je: „Ne može mene i moje postojanje da definiše jedan ožiljak“. Jako joj je smetalo površno gledanje stvari. Svakako, mislim da je došlo vreme da tom nekom modelu savršene lepote koje nam i društvene mreže diktiraju, kažemo: „Dosta“. Prikazali smo kako jedna devojka od potpune diskrimnacije dolazi do toga da pleni svojom lepotom, harizmom i samopouzdanjem. Pokazali smo da je lepota zapravo u nesavršenosti“, rekla je Tamara a potom se osvrnula na rubriku „Faces“.

„ Ta rubrika obuhvata neke „nove“ ljude. Zapravo, možda njihova dela gledamo svakodnevno a da ni ne znamo da oni stoje iza njih. Zato smo kroz ovaj magazin prikazali njihove priče koje zaista vredi čuti. Potpuno zasluženo, oni nose naslov: „Ne postavljaj, već pomeraj granice““, rekla je urednica vesti i dodala:

„Mislim da smo istupili korak napred i sasvim iskreno i autentično doneli sadržaj koji se ne može pročitati svuda“.

O čemu još možete čitati u prvom štampanom izdanju, saznajte kroz video: