KAKO IZGLEDA ĆERKA NAŠEG GLUMCA KOJA JE DOBILA IME PO JOGURTU: Nestvarno lepotica nije tipično dete poznatih bez talenta

Ćerka slavnog glumca Branka Đurića Đure izrasla je u devojku nestvarne lepote, a svoju karijeru gradi u "belom svetu".

Kako danas izgleda ćerka glumca koja je ime dobila po jogurtu?
instagram/zaladjuric 

Čuveni glumac Branko Đurić Đura dobro je poznat po svojim glumačkim i komičarskim rolama, koje neretko imaju status kultnih, a sada se čini da je dobio i dostojnu naslednicu koja "preti" da nadmaši njegovu slavu.

Reč je o njegovoj ćerki Zali koju je dobio suprugom, slovenačkom glumicom, Tanjom Ribič. Pored Zale par ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom, i sina Filipa. 

Zala Đurić sa ocem Brankon Đurićem Đurom.
instagram/zaladjuric 

Inače, Zala Đurić nedavno je napunila 24 godine, a priča o njenom imenu je posebna.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je Tanja Ribič.

Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva. Međutim, ono što je izdvaja iz gomile naslednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled. Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu lepotu.

Ona je igrala u nekoliko filmova, a pre šest godina izdala je i pesmu "Šele zdaj", koju je komponovao njen otac.

Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka. Sa ocem je uvek imala otvoren odnos i veliku podršku kada je put karijere u pitanju.

Na pitanje na koji način joj roditelji pomažu u radu, odgovara:

- Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača - rekla je svojevremeno Zala za Klix.ba.

- Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san - rekla je ova neverovatna devojka, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/zaladjuric Zala je ćerka glumca Branka Đurića Đure i krasi je neverovatan talenat i neobična lepota.

Pročitajte još: "NE, OVO NIJE MOJE PRAVO IME" Megan Markl zbunila izjavom, i svi se pitaju zašto krije ono što joj piše u ličnoj karti

Bonus video:

JUBILARNA PETSTOTA ĐUROLOGIJA IZ TUŠ-KABINE: Branko Đurić Đuro KRIJE od žene kakav ŠOU sprema! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši
Još iz kategorije