Poslednjih dana TikTokom kruži stari snimak Megan Markl koji je postao hit na internetu jer je otkriveno njeno pravo ime. Nju je novinarka nazvala "Rejčel" prema imenu lika kojeg je glumila u "Suitsu", na šta je Megan otkrila da joj je to zapravo njeno prvo, a ne srednje ime kako se smatralo. 

Kao što je danas poznato, puno ime vojvotkinje je zapravo Rejčel Megan Markl, a ne Megan Markl, kako se mislilo. 

Megan Markl je slučajno otkrila svoje pravo ime.
JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia 

U TikTok videu novinarka je slučajno nazvala vojvotkinju od Saseksa "Rejčel" prema njenoj poznatoj ulozi Rejčel Zejn u pravnoj drami "Suits", a Megan je na to odgovorila iznenađujuće.

"Moje prvo ime u stvarnom životu je Rejčel. Nikada se nisam tako odazivala, ali moji su me roditelji zvali Rejčel Megan Markl. Imala sam problema zbog toga sa svim pravnim dokumentima u životu", rekla je Megan, a novinarka je na to dodala da zbog serije "Suits" ime još više zbunjujuje.

"Da, tačno. Dakle, zapravo ste me nazvali mojim odabranim imenom", nasmejala se vojvotkinja.

Megan Markl Tiktok/suitsarmy

"Nisam to znala", opravdavala se novinarka. Na šta se Megan našalila da je sigurno znala kad je postavljala pitanje.

Upravo serija "Suits" doživljava ponovni uspeh na Netflixu. Iako je finalna epizoda ove serije duge devet sezona emitovana 2019, serija je sada među 10 najboljih serija streaming servisa. Zbog toga se govori i o mogućem spin-offu serije.

Megan Markl u seriji "Suits".
printscreen/youtube 

Podsetimo, ova dramska serija smeštena je u Njujorku, a prati glavnog lika Majka kojeg glumi Patrik Džej Adams. Majk je dobio posao iz snova u advokatskoj firmi, iako nikada nije završio pravni fakultet.

Megan Markl nekada.
Sharkpixs / Zuma Press / Profimedia 

Megan je u seriji igrala advokaticu i Majkovu kolegicu koja se zaljubila u njega. Bivša glumica bila je stalni lik u seriji sedam sezona dok nije napustila seriju 2018. uoči svog kraljevskog venčanja s princem Harijem.

Kreator serije Aron Korš sada pokreće za NBC Universal novu seriju srodnu "Suitsu", ali s novim likovima na novoj lokaciji. Iako nije poznato da li se Megan pojaviti u novoj seriji, priča se da će se vratiti glumi. Ove nedelje se čak spekuliše o tome da će se vojvotkinja od Sasejsa pojaviti kao gost iznenađenja u hit rijalitiju "The Kardashians" jer postaje sve bliža s tom slavnom porodicom.

Bonus video:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!