Kad je reč o najgledanijim akcionim filmovima, nije teško primetiti da su u ogromnoj većini njih glavni protagonisti muški likovi. Izuzetaka je vrlo malo. Premalo. Ipak, stvari se menjaju nabolje. Izraelska glumica Gal Gadot, proslavljena ulogom Čudesne Žene, upravo je potpisala ugovor koji je vinuo prema vrhu liste najplaćenijih filmskih zvezda. Reč je o ulozi u pompezno najavljenom ostvarenju "Srce od kamena", koji bi trebalo da bude kombinacija filmova o Džejmsu Bondu i "Nemoguće misije", s tim što će glavni lik biti žena.

Za ovu franšizu u nastajanju, kažu dobro obavešteni izvori, Gal je dobila više novca nego za "Čudesnu Ženu 1984", gde je iznos bio 10 miliona dolara, ali i za "Red Notice", u kom je igrala sa Dvejnom Džonsonom i Rajanom Rejnoldsom za 20 miliona. Poređenja radi, za ulogu u prvom filmu o Čudesnoj ženi, Gal je plaćena "samo" 300.000 dolara.

Pošto informacije o tome kada će "Srce od kamena" konačno moći da se pogleda ted slede, za sad možemo samo da čekamo 25. decembar, kada će "Čudesna Žena 1984." paralelno biti premijerno prikazana u bioskopima i na HBO Max-u.