Čuveni pevač Dino Merlin sinoć je održao veliki koncert u Beogradu, a to je tek prvi u nizu od četiri rasprodata koncerta koje će imati u Areni u narednim danima.

Pored mnogo slavnih koji su došli da slušaju slavnog bosanskog pevača, Dino Merlin je i imao slavne, neočekivane goste na koncertu. Na početku svirke otkrio da je "Beograd njegov grad", pa podelio šta je to za njega najvažnija stvar koja mu se dogodila prethodnih godina, koliko nije nastupao u srpskoj prestonici.

Dino Merlin koncert u Beogradu
Antonio Ahel/© ATA Images, all rights reserved 

— Ovo je moj grad, mnogo ste mi nedostajali. Ovaj prizor je kao nekada. Ovo je fantastično. Nismo se videli osam godina, a to je jedan komad vremena. I štošta se u mom životu izdogađalo, život je brz, posebno kad ste u mojim godinama, sve to brzo prolazi — počeo je Merlin.

— Rodio se moj maleni i tu je jedna velika radost. Imam samo želju da taj moj maleni dečak uživa u miru sa sobom —rekao je Dino Merlin na početku koncerta u Beogradu, misleći na svog unuka.

Gost na jučerašnjem koncertu bio mu je srpski pevač Marko Luis (38). Marko je u žižu interesovanja javnosti svojevremeno dospeo jer je odlučio da krene stopama svog oca, poznatog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, koji nas je napustio pre 12 godina.

Markova majka je Duda iz istoimene pesme, a sa svojom sestrom Majom Luis bio je u bendu "Marakuja".

Marko Luis je sa Dinom Merlinom nedavno snimio pesmu "Ne radujemo se",dok već godinama objavljuje numere u kojima objedinjuje mnogo muzičkih žanrova. On je inače, rođen u Nemačkoj, a već izvesno vreme živi u Beogradu.

— Rođen sam i odrastao u Minhenu, dolazio sam u Srbiju jednom mesečno, skoro pola života sam proveo u Beogradu. Upio sam mentalitet odavde i stvorio svoj miks našeg i njihovog. Kada kažem da je tamo organizovano, to je pozitivno, a ovde je više spontano i nema discipline, tako da je ta opuštena disciplina dobro uticala na mene —kazao je Marko jednom prilikom.

— Beskrajno sam ponosan na svog oca, ako me neko uporedi sa njim to mi je samo ogroman kompliment — istakao je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!