Srbija još uvek ne može da se pomiri sa vešću da glumačkog velikana Žarka Lauševića više nema. Podsetimo, glumac je preminuo 15. novembra, nakon kraće bolesti, u 64. godini.

Njegova smrt ostavila je neutešne milione fanova, prijatelje, kolege i na prvom mestu, njegovu porodicu, ponajviše sina i dve ćerke.

ŽArko Laušević ima troje dece.
Screenshot/Instagram Popularni glumac je ovih dana otpušten iz bolnice

Lauševićevi naslednici retko su se eksponirali u javnosti, s obzirom da je glumac svoj privatni život držao dalje od radoznalih pogleda. Poznato je da se ženio dva puta – najpre je od 1982. do 1998. godine bio u braku s Majom s kojom je dobio dvoje dece, i od koje se razveo dok je bio u zatvoru.

S njom je najpre dobio ćerku Asju, koja danas živi u Americi, a već nekoliko godina je u skladnom braku s Nikolom Boškovićem.

U pitanju je muzičar iz Crne Gore s kojim je zasnovala život u Njujorku. Nikola je danas gradi uspešnu karijeru u kompaniji Apple i jedan je od najboljih u svom poslu. 

Asja Laušević sa Nikolom Boškovićem.
Instagram 

Žarko Laušević i Maja zajedno su dobili i sina Dušana, koji je kao trogodišnjak igrao u filmu "Bolje od bekstva" pored svog oca. On se ne eksponira previše u medijima, a pre nekoliko godina se pisalo da je doktorirao.

Laušević je igrao sa sinom.
printscreen/youtube 

S drugom suprugom Anitom Roganović, Laušević je dobio ćerku Janu, lepoticu koja stanuje na ostrvu Ruzvelt, u Njujorku, a pisalo se da je bila instruktorka plivanja za decu.

Jana Laušević nestvarno je lepa.
Instagram 

Jana je najmlađa ćerka Žarka Lauševića.
Instagram 

Pročitajte još: SVI SU NAVIJALI DA SE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA I LAUŠEVIĆ SMUVAJU: A onda je on otišao u ZATVOR, a ona završila u KOLICIMA

Bonus video:

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!