Sve smo mi bile zaljubljene u neke slavne frajere kao klinke. Uostalom, ono što je danas Damiano David novim generacijama (mada i nama starijima), nekada je bio čuveni "Drejzik" koji je slamao ženska srca pojavom. 

Zato smo rešile da se prisetimo slavnih zavodnika na koje smo se "ložile" kao tinejdžerke i da vidimo kako izgledaju danas, a vama ostavljamo da procenite ko se najviše promenio.

1. Brajan Ostin Grin - "Beverly Hills, 90210"

Čuveni Dejvid iz kultne serije "Beverly Hills, 90210" bio je rak-rana mnogih tinejdžerki. Devojke su ga obožavale, a vrata Holivuda širom su mu bila otvorena. No, o njemu se poslednjih godina više pisalo zbog ljubavnih skandala. Najpre je imao problema sa starateljstvom nad sinom nakon raspada veze s Vanesom Marsil.

Kasnije je uplovio u brak s glumicom Megan Foks i sa njom dobio troje dece, a iako su 2015. odlučili da se razvedu, pomirili su se krajem te iste godine. Par se ponovo rastao i to konačno 2019. nakon što ga je ona ostavila zbog mlađeg mužičara Mašin Gan Kelija.

Brajan Ostin Grin sa Megan Foks.
Shutterstock 

Ipak, Grin je danas u srećnoj vezi sa plesačicom Šarnom Burgles sa kojom je nedavno dobio i prvo zajedničko dete.

3. Džejson Prisli - "Beverly Hills, 90210" 

Džejson Prisli je postao nezaboravna televizijska zvezda zahvaljujući ulozi Brendona Volša u kultnoj seriji "Beverli Hils, 90210"

Zbog svog atraktivnog izgleda, brzo je postao idol tinejdžera i imao obožavateljke širom sveta. Iako je nastavio da glumi, nikada nije nadmašio slavu tinejdžerske serije.

Pristli je bio zanimljiv javnosti zbog svog turbulentnog života. Godine 1998. udario je svojim poršeom u telefonski stub u Holivudu i uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju. Policija mu je oduzela vozačku dozvolu na godinu dana i morao je da se podvrgne programu odvikavanja od alkohola.

Ljubav prema glumi nije jedino što ispunjava legendarnog Brendona. I pored toga što mu je život već bio ugrožen u saobraćaju, čitavu deceniju bavio se trkama, a 2002. doživeo je tešku nezgodu (sudar) koju je jedva preživeo. 

Danas, sve to je iza njega, a i dalje je u odličnoj formi. Iako ima bore, u licu se nije mnogo promenio, a osmeh i oči su ono što je ipak najprepoznatljivije, a dame i da nas ne mogu da mu odole, jer je sa godinama sve privlačniji.

3. Kalan Malvi - "Nestašne godine"

Omiljeni antigonista i buntovnik iz serije "Nestašne godine" Bogdan Dražić je uloga koja je Kalanu obezbedila status glumca sa A-liste.

Iako je 2003. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću koja mu je izazvala trajno oštećenje oka, to ga nije sprečilo da nastavi da se bavi poslom iz snova.

On je nastavio da igra superheroje i njegova holivudska karijera i dalje ide samo uzlaznom putanjom. Glumio je u blokbasterima kao što su su "Betmen protiv Supermena", "Warcraft", "Kapetan Amerika", a danas izgleda kao milion dolara. 

4. Alfonso Herera - "Rebelde"

Da li je bilo devojke koja nije bila zaljubljena u zgodnog Alfonsa ili bolje da kažemo Migela Aranda?! Slavni zavodnik bio je san mnogih tinejdžerki, te ne čudi što je njegova karijera nastavila uzlaznom putanjom. 

Istakao se i kao glumac i kao pevač, a danas izgleda i bolje nego u vreme najveće slave.

5. Pablo Pujol - "Un paso adelante" ("Korak napred")

Sigurni smo da se sećate popularne serije "Korak napred" i neodoljivog Pabla koji je igrao jednog od glavnih likova. Iako je u svet glume ušao mnogo ranije, zahvaljujući kultnom ostvarenju do izražaja su došle, pored glumačkih, i njegove plesačke sposobnosti.

Na osnovu te serije, nastala je plesačka grupa UPA dens, čiji je Pablo bio član i koja je prodala preko 600.000 kopija svog albuma. Takođe je bio deo i novije serije "Seranovi". I dalje se bavi glumom i stari kao vino.

6. Miguel Anhel Munjoz - "Un paso adelante" ("Korak napred")

Takođe, ne možemo da ne spomenemo još jednog glumca iz serije "Korak napred" koji je takođe bio jedan od najvećih zavodnika. I njemu je, kao i kolegama iz kultnog ostvarenja, karijera krenula uzlaznom putanjom, a čuveni frajer izgleda fantastično i dalje.

7. David Boreanaz - "Buffy the Vampire Slayer"

Početkom 2000-ih gotovo da nije bilo devojke koja se nije potajno "ložila" na zgodnog Dejvida Boreanaza.

Kultna serija samo mu je otvorila vrata Holivuda, a mnogi ga se najviše sećaju kroz seriju "Bones". Ipak, "Buffy" je definitivno ostvarenje koje ga je lansiralo u vrh i učinilo jednim od najpoželjnijih glumaca. 

8. Čad Majkl Marej - "Dawson's Creek"

Lista nije potpuna bez neodoljivog Čada Majkla Mareja. Igrao je u brojnim ostvarenjima, i to uglavnom zavodnike (nije teško pogoditi zašto), a i dan-danas je jedan od najzgodnijih glumaca.

10. Skot Foli - "Felicity"

I za kraj, frajer kojeg smo obožavale u seriji "Felicity", a potom i u brojnim drugim ostvarenjima. Foli je imao buran ljubavni život, no poslednjih 16 godina je u skladnom braku sa lepom Marikom Dominczyk.

Pročitajte još: KAKO DANAS IZGLEDAJU NAJBOLJI FRAJERI JUGOSLAVIJE: Nekada glavni "macan" najviše je propao, a za NJEGA je vreme stalo

Bonus video:

TINEJDŽ ZVEZDU SERIJE REBELDE POGODIO SRPSKI NARODNJAK! Niko odvrnuo pesmu do daske i poručio na ćirilici: VRLO DOBAR! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!